Saint-Etienne Teknik Direktörü İsyan Etti! "Fenerbahçe bırakmıyor"

25.01.2022 - 23:47 | Son Güncellenme: 26.01.2022 - 09:12

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Saint-Etienne, Fenerbahçe oyuncusu Marcel Tisserand'ı, transfer etmek istiyor. Kulüpten konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Saint-Etienne Teknik Direktörü İsyan Etti! "Fenerbahçe bırakmıyor"

Ligue 1 takımlarından Saint-Etienne, transfer çalışmalarına devam ediyor. Yapacağı takviyeler ile kadrosunu güçlendirmek isteyen Fransız kulüp, Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki stoperi Marcel Tisserand'ın peşinde.

Teknik direktör isyan etti!

Tisserand için Fenerbahçe ile temas halinde oldan Saint-Etienne'in teknik direktörü Pascal Dupraz, transferdeki son durum hakkında açıklama yaptı.

"Fenerbahçe onu bırakmak istemedi"

Dupraz, "Marcel Tisserand transferi olmayacak. Bence Tisserand da bize transfer olmak istiyordu ancak Fenerbahçe onu bırakmak istemedi. Transferin bitmesine bir hafta var, bir defans oyuncusuyla anlaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Tisserand'ın Fenerbahçe karnesi

10 Ocak 1993 doğumlu Marcel Tisserand, futbola Monaco Altyapısı'nda başladı. Burada A Takım'a kadar yükselmeyi başaran Fransız stoper, Lens, Toulouse, FC Ingolstadt ve Wolfsburg gibi takımlarda forma giydi. Son olarak 15 Eylül 2020 tarihinde Fenerbahçe'ye 4 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Tisserand, Türkiye macerasına başladı.

Bu sezon karşılaşmada görev alan Tisserand, gol yada asist katkısında bulunamadı. Sarı-Lacivertli forma ile şimdiye kadar 44 maça çıkan 1,90'lık stoper, 1'er kez gol ve asist kaydetti.

Kariyeri boyunca 204 karşılaşmada forma giyen Tisserand, 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 9 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler