Beşiktaş'ın Faslı Yıldızı Romain Saiss, Portekiz Maçında Sakatlandı

10.12.2022 - 19:23 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 20:37

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında Fas forması giyen Beşiktaşlı Romain Saiss, Portekiz maçının 57. dakikasında sakatlandı.

Beşiktaş'ın Faslı Yıldızı Romain Saiss, Portekiz Maçında Sakatlandı

AJANSSPOR-HABER

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında Fas ile Portekiz takımları, Al Thumama Stadyumu'nda karşılaştı. İlk yarıyı Portekiz karşısında Youssef En Nesyri'nin attığı golle 1-0 önde kapatan Fas'ta Romain Saiss sakatlandı. İşte detaylar...

Saiss Portekiz maçına bandajlı çıktı

2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turu mücadelesinde İspanya'yı penaltı atışları sonucu mağlup ederek çeyrek finalde Portekiz ile karşılaşan Fas'ta Beşiktaşlı savunma oyuncusu Romain Saiss maça bandajlı bir şekilde çıktı.

Portekiz maçında sakatlandı

Fas'ın İspanya'yı penaltı atışları sonucu eleyip çeyrek finale kaldığı maçı da sakat bir şekilde tamamlayan 32 yaşındaki savunma oyuncusu, Portekiz maçına da sakat sakat çıktı ve karşılaşmanın 57. dakikasında sakatlandı. 

İlgini Çekebilir
Kara Kartal'ın yıldızına sürpriz talip!
Habere Git

Saiss gözyaşlarına hakim olamadı

Sedye ile oyundan çıkan Saiss, yedek kulübesinde gözyaşlarına hakim olamadı. Tecrübeli oyuncu İspanya maçı sonrası sakatlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hepimiz fedakarlık göstermeliyiz" diye konuşmuştu.

Ceyhun Kazancı: "Sakatlığının önemsiz olduğunu söyledi"

Beşiktak Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, geçtiğimiz günlerde Romain Saiss ile görüştüğünü ve Faslı yıldızın sakatlığının ciddi olmadığını açıklamıştı. İşte Kazancı'nın o sözleri: "Saiss ile konuştum. Çok mutlu, tarih yazdılar. Bizde sadece Galatasaray maçında bir hata yaptı. Başka hatası yok. Sakatlığının önemsiz olduğunu söyledi"

Romain Saiss'in performansı

1 Temmuz 2022 tarihinde Premier Lig ekibi Wolverhampton'dan ayrıldıktan sonra Beşiktaş'a bonservis bedeli ödemeden transfer olan Saiss, siyah-beyazlı takımla çıktığı 16 maçta 1 asist kaydetti. Başarılı oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Güneş'in bir oyuncuyu antrenmandan kovduğu iddia edilmişti! Belli oldu...
Habere Git

Fas Milli Takım ile de 71 maçta süre alan Romain Saiss 2 gol ve 1 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler