Sait Karafırtınalar: "Rakibi tebrik ediyorum. Önemli bir maç kazandılar"

01.12.2018 - 18:39 | Son Güncellenme: 01.12.2018 - 18:39

Adana Demirspor 2-0 öne geçtiği maçta Boluspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Açıklamalardan Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Rakibi tebrik ediyorum. Önemli bir maç kazandılar. Oyuncularımı da tebrik ediyorum ellerinden geleni yaptılar. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Sakat sayımız fazlaydı onu hissettik ama ona rağmen kazanabilirdik. Lig normal seyrine döndü. 3 maç 9 puan ile daha farklı yere gelebiliriz. Geçen yıl 24 puan toplamıştık şu an 26 puanımız var. İlk üçün içinde yer alacağımızı düşünüyoruz."

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, pozisyonlarda daha konsantre olmaları gerektiğini belirterek, “Oyuncularımı kutluyorum. İkinci yarı için önemli bir reaksiyon verdiler. Maçı berabere getirdiler. Kazanabilecek pozisyonlar da geldi. Ama maalesef olmadı. Futbolda bunlar var. Deplasmanda 2 golden fazla atan takım her zaman kazanıyor. Bu istatistik bugünde devam etti. Berabere kalsak üzüleceğimiz maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüm. Bu takım, bu futbol bunu hak etmiyor. Pozisyonlara daha konsantre olmamız gerekiyordu. Söylenecek çok fazla bir şey yok. 3 maç kaldı. Eğer bu 3 maçı istediğimiz puan aralığında bitirirsek ilk 3’ün, ilk 6’nın içerisinde yerimizi alacağız. İkinci devre avantaj sağlamaya çalışacağız” dedi. 

Önemli oyuncularının sakat olduğunu da değinen Karafırtınalar, “4 tane çok önemli 11 oyuncumuz sakat. İkisi belki sezonu kapattı, ikisinin adale sakatlıkları var. Onların eksikliklerini fazlasıyla yaşadık. Ama bahane değil. Kazanabilecek oyunu oynadık, pozisyon olarak da üstündük. Üç tane maç onlara bakıp iyi sonuç almaya çalışacağız” şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler