Sakaryaspor - Adanaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

16.10.2022 - 13:54 | Son Güncellenme: 16.10.2022 - 14:37

Bodrumspor’a kaybettikten sonra Serkan Özbalta’yı takımın başına getiren Sakaryaspor, yeni hocası ile Adanaspor karşısında ilk sınavına çıkıyor. İşte detaylar.

Sakaryaspor - Adanaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'in 9. haftasında Sakaryaspor, sahasında Adanaspor'u konuk ediyor. 5-0'lık Bodrumspor mağlubiyetinin ardından İlker Püren ile yollarını ayıran Sakaryaspor, Serkan Özbalta'yı takımın başına getirdi. Özbalta, yeni takımı ile ilk sınavına çıkıyor.

Serkan Özbalta ile yeni bir sayfa açmak isteyen Sakaryaspor, ligde oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 4 mağlubiyet alarak 12 puanla 9. sırada yer aldı. Yeşil-Siyahlılar, yediği 13 gol ile ligde en çok gol yiyen takımlardan biri oldu. Adanaspor ise geride kalan 8 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. 8 maçta 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan takım, 8 puan ile 14. sırada bulundu.

1. Lig'e çıkardı, Süper Lig'de tutunamadı

Kariyerindeki 5. takımı çalıştıracak olan Serkan Özbalta, daha önce Keçiörengücü, Manisa FK, Altay ve son olarak Hatayspor’u yönetti. Manisa FK’de gösterdiği iyi performansla takımı TFF 1. Lig'e çıkararak dikkatleri üstüne çeken 43 yaşındaki teknik direktör, bu başarının ardından ilk defa Süper Lig'de çalışmak için Altay’a imza attı. Ama işler istediği gibi gitmedi ve 1,5 ay sonra görevinden ayrıldı.

Başkan taraftara tepki göstermişti

Sakaryaspor’un 5-0’lık Bodrumspor mağlubiyetinden sonra taraftar, Sakaryasporlu futbolcu Kasongo’ya üçlü çektirmişti. Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç, üçlünün üstüne taraftarın yanına giderek "5 tane yedik oğlum farkında değil misiniz? Niye üçlü çektiriyorsunuz adama!" ifadeleriyle tepki gösterdi. Bu olay özellikle sosyal medyada çok ses getirdi.

Sakaryaspor - Adanaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Sakaryaspor ile Adanaspor arasındaki TFF 1. Lig maçı 16 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Sakarya Atatürk Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşma, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Sakaryaspor’un eksikleri

Oğuz Kocabal ve Artem Kravets sakatlıkları sebebiyle Adanaspor karşısında forma giyemezken Serkan Odabaşoğlu ise sarı kart cezalısı olduğu için sahada yerini alamayacak.

İlgini Çekebilir
İstanbul'da derbi günü! İşte muhtemel ilk 11'ler...
Habere Git

Adanaspor’da eksik yok

Sakaryaspor deplasmanı öncesinde sakat veya cezalı oyuncusu bulunmayan Adanaspor tam kadro Sakarya’ya geliyor.

Senin için hazırladığımız haberler