Sakaryaspor’un Yeni Teknik Direktörü Serkan Özbalta Oldu

11.10.2022 - 08:09 | Son Güncellenme: 11.10.2022 - 08:16

İlker Püren ile yollarını ayıran Sakaryaspor, kulübün teknik direktörlük görevi için Serkan Özbalta ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu. İşte detaylar...

Sakaryaspor’un Yeni Teknik Direktörü Serkan Özbalta Oldu

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor’da, son hafta deplasmanda alınan 5-0’lık ağır Bodrumspor mağlubiyeti sonrasında beklenen gelişme gerçekleşti ve teknik sorumlu İlker Püren ile yollar ayrıldı.

Serkan Özbalta ile anlaşıldı

Sakaryaspor bu kez ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, teknik direktörlük görevi için Serkan Özbalta ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu. 

Resmi açıklama

Sakaryaspor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Serkan Özbalta ile anlaşmaya varmıştır. Hoş geldin Serkan Özbalta!” ifadelerine yer veridi.

Son haftalardaki oyun tepki çekmişti

Bilindiği üzere, son haftalarda oyun olarak kötü ama puan olarak yeterli gözüken yeşil-siyahlılarda, Bodrumspor maçının özellikle ilk yarısında oyunda varlık gösterilememesi büyük tepki çekmişti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe 5 futbolcuyu bekliyor
Habere Git

Maç bitiminde hem Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç’in “Bu ağır mağlubiyetle ilgili gerekenler yapılacak” açıklaması ile teknik sorumlu İlker Püren’in “Ben de tribünde olsam, istifamı isterdim” demeci bu ayrılık sürecinde ilk sinyaller olarak yorumlanmıştı.

Sakaryaspor, TFF 1. Ligde 8 maç sonunda 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet  ile 12 puan toplayarak, maç fazlasıyla 9. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler