Sakaryaspor'da Suat Kaya ile yollar ayrıldı! İşte yerine gelecek isim...

30.09.2024 - 15:11 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 15:18

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında sahasında Ümraniyespor'e 3-1 yenilerek kötü gidişini sürdüren Sakaryaspor'da teknik direktör Suat Kaya ile yolların ayrılması kararı alındı.

Sakaryaspor'da Suat Kaya ile yollar ayrıldı! İşte yerine gelecek isim...

AJANSSPOR - HABER

Sua Kaya yönetiminde bu sezon çıktığı 7 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle elde eden Sakaryaspor'da, Ümraniyespor karşısında alınan yenilgi tecrübeli çalıştırıcının sonunu hazırladı.

Suat Kaya ile yollar ayrıldı

Sakarya yerel basınında yer alan haberlere göre, yeşil siyahlı yönetim üst üste alınan kötü sonuçlarla düşme potasına girilmesinin ardından 57 yaşındaki teknik direktör ile yollarını ayırma kararı aldı.

Kaya'nın yerine 3 aday var

Öte yandan Sakaryaspor yönetiminin Suat Kaya ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına başladığı ve Hüseyin Eroğlu, Recep Uçar ve Sinan Kaloğlu ismi üzerinde yoğunlaştığı kaydedildi.

Sakaryaspor'da Suat Kaya ayrılığının resmen açıklanmasının ardından yeni hoca ile en kısa zamanda anlaşma sağlanıp kamuoyunda duyurulacağı belirtildi.

Sinan Kaloğlu favori

Sakaryaspor'un hoca adayları arasında yer alan isimlerden Sinan Kaloğlu'nun diğer adaylara göre bir adım önde olduğu, genç teknik adamın yeşil siyahlıların Ümraniyespor ile oynadığı karşılaşmayı da tribünden izlediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler