Son Dakika | Sakaryaspor, Yonathan Del Valle'yi Transfer Etti

22.06.2023 - 17:36 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 17:45

Son dakika spor haberi: 1. Lig'de Play-Off oynayan ve şampiyonluğun kapısından dönen Sakaryaspor transferde atağa geçti ve süper sol kanatla anlaştı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Sakaryaspor, Yonathan Del Valle'yi Transfer Etti

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig'de bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Sakaryaspor transfer çalışmalarına hız kattı. Sakaryaspor yönetimi, hücum hattına takviyede bulundu.

Yonathan Del Valle, Sakaryaspor'da

Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yeşil-Siyahlı yönetim; geçtiğimiz sezonu Ümraniyespor ve Eyüpspor'da geçiren Yonathan Del Valle'yi kadrosuna kattı.

Yonathan Del Valle ile 2 yıllık anlaşma

33 yaşındaki sol kanat oyuncusunun Eyüpspor ile olan sözleşmesi sona ermişti. Sakaryaspor, Venezulalı futbolcu ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Sakaryaspor'da İbrahim geldi, Furkan gitti!
Habere Git

Del Valle'nin kariyeri

Türkiye kariyerine 2015-2016 sezonunda Kasımpaşa'da adım atan 33 yaşındaki Venezuelalı sol kanat; sırasıyla Bursaspor, Gaziantep FK, Giresunspor, Bandırmaspor, Ümraniyespor ve Eyüpspor'da forma giydi.

Yonathan Del Valle; Gaziantep FK ve Ümraniyespor'da Süper Lig'e çıkma sevinci yaşadı.

Del Valle'nin performansı

Del Valle geçen sezon Süper Lig'de Ümraniye'de 18 maçta oynadı ve 1 gol ile 2 asist yaptı. Ligin ikinci yarısında Eyüpspor'a giden tecrübeli hücum oyuncusu; 15 karşılaşmada 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'a çok konuşulacak transfer! Dünya yıldızı...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler