Sakatlıklar Fenerbahçe'yi yordu ama zarar ettirmedi!

27.09.2023 - 19:41 | Son Güncellenme: 28.09.2023 - 14:16

Fenerbahçe Beko'nun Dünya Kupası'nda sakatlanan ve sezonun büyük bölümünü kaçıracak olan yeni transferi Raul Neto'nun maaşını kulüp ödemeyecek.

Sakatlıklar Fenerbahçe'yi yordu ama zarar ettirmedi!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko dün 2023-2024 sezonu medya günü kapsamında bir basın toplantısı düzenledi. Sarı-Lacivertliler'in Genel Menajeri Deya Yannier, FIBA 2023 Dünya Kupası'nda sakatlanan yeni transfer Raul Neto'nun kulüpteki durumu ile ilgili önemli bir detay paylaştı. 

Derya Yannier: "Maaşını sigorta ödeyecek"

NBA'den gelen Raul Neto'nun milli maçta sakatlandığı için maaşını sigortanın karşılayacağını belirten Derya Yannier "Raul Neto bildiğiniz gibi milli takımda sakatlandı. Bu sebepten iyileşene kadar oyuncunun maaşını sigorta karşılayacak." dedi.

Dimitris Itoudis "Daha fazla para verenler vardı ama bizi seçti"

Fenerbahçe Koçu Dimitris Itoudis, Raul Neto'nun transfer süreci hakkında "Raul'e daha fazla para veren kulüpler vardı. O buna rağmen bizimle olmayı tercih etti." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe 5 yıl izledi sonra transferi bitirdi!
Habere Git

Fenerbahçe'ye erken sakatlık şoku

Raul Neto, Fenerbahçe'ye transferi netleştikten kısa süre sonra 2023 FIBA Dünya Kupası'nda Brezilya forması ile grup aşamasında oynanan İran maçında pattellar tendonundan bir sakatlık yaşadı. Tendonu kopan 1.85'lik oyuncunun 4-6 ay sonrasında sahalara dönmesi beklenirken, form tutma süreci belirsizliğini koruyor.

Derya Yannier: "Bjelica'nın maaşının büyük bölümünü sigorta ödedi"

Geçen sezon EuroBasket 2022 hazırlıkları kapsamında Sırbistan Milli Takımı'nın kampında bir calf sakatlığı yaşayan ve sezon boyu bununla mücadele eden Nemanja Bjelica hakkında Genel Menajer Yannier "Neto ile yaşadığımız sigorta sürecini geçtiğimiz yıl Nemanja Bjelica ile de yaşadık. O da milli takımda sakatlanmıştı ve sezon boyu tekrar tekrar bu sakatlık nüksetti. Orada biraz daha teferruatlı prosedür vardı ama Bjelica'nın maaşının büyük bölümünü sigorta karşıladı." dedi.

Sadece 7 maça çıkabildi

Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe ile 2 yıl 4 milyon milyon dolarlık bir sözleşme imzalayan Nemanja Bjelica, calf sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertli formayı EuroLeague'de yalnızca 7 kez sırtına geçirebildi. 34 yaşındaki Sırp uzun forvet yaz aylarında temsilcimizden ayrılıp ülkesinin önde gelen takımlarından Kızılyıldız ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İlgini Çekebilir
Itoudis'ten transfer itirafı: "İstediğimiz her oyuncuyu aldık diyemem"
Habere Git

Yine sakatlandı

13 yıl sonra alt yapısından yetiştiği Kızılyıldız'a dönen Nemanja Bjelica'nın bu macerası da sakatlıkların gölgesinde başlayacak. Telesport'un haberine göre 2.08'lik uzun forvet baldır sakatlığı nedeniyle sezonun açılışını kaçıracak.

Senin için hazırladığımız haberler