Sakıb Aytaç Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Açıkladı!

17.05.2017 - 11:12 | Son Güncellenme: 17.05.2017 - 11:12

Sakıb Aytaç Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Açıkladı!

AJANSSPOR ÖZEL- İsmi son günlerde sık sık Fenerbahçe ile anılan Antalyaspor'un sol bek oyuncusu Sakıb Aytaç, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

Salim Manav'ın konuğu olan Sakıb Aytaç, kendisiyle ilgili merak edilen her şeyi cevapladı. İşte Sakıb Aytaç'ın röportajından önemli satırbaşları: 

"Avrupa Kupası hayalini gerçekleştirmek istiyoruz"

"Şu anda takım olarak iyi bir başarı elde ettik. Rıza hocayla birlikte büyük bir çıkış yakaladık. Bu hafta Bursaspor maçı var. Son üç maçımızı kazanıp hedefimiz olan Avrupa Kupası hayalini gerçekleştirmek istiyoruz. Bu sezon Rıza hoca gelmeden önce süre bulamamıştım. Rıza hocayla birlikte 25 haftalık periyotta süre aldım. Takımımız iyi bir hava yakaladı, az da olsa bunda payım olduğunu düşünüyorum.  ilk 6 hafta 2 puan aldık, hoca değişiminden sonra 5. sıraya kadar yükseldik. ilk 6 haftada takımda galip gelememe durumu vardı. Hocamız geldikten sonra birlikte oynama alışkanlığını ve disiplini bize aşıladı"

 

"Başkanımız idealist bir insan"

"Yeni başkanımız Ali Şafak Öztürk ile birlikte birçok şey değişti. Başkanımız çok genç ve idealist bir insan.  Başkanımızın hedefleri orta sıralarda mücadele eden değil, Avrupa Kupalarına giden takım yaratmak. ilk yılında bu başarıyı yakaladı diye düşünüyorum"

"Süper Lig şampiyonluğu neden olmasın"

"Dardanelspor'da oynadığım dönemlerde transfer haberlerim çıkıyordu. O dönem Gençlerbirliği'ne transfer oldum fakat fazla forma şansı bulamadım. Denizlispor'a gittim orada da olmadı,  Tavşanlı'ya gittim, orası yaradı bana diye düşünüyorum.  Daha sonra Antalyaspor'a transfer oldum, 3 sezondur burdayım. İlk yılımdan itibaren üstüne koyarak gittim. Antalyaspor'da TFF 1. Lig'de şampiyonluk yaşadım,  Süper Lig şampiyonluğu neden olmasın"

"Transfer haberleri motivemi etkiliyor"

"Dardanelspor'da oynarken hedeflerim Avrupa ve Milli Takımdı şu anda hedefim yine Avrupa ve Milli Takım fakat gerçekçi olmak zorundayım. Hedeflerimi kısa kısa koyuyorum, Antalyaspor'da Avrupa Kupası ve şampiyonluk yaşamak istiyorum. Kesinlikle transfer haberleri motivemi etkiliyor. Böyle haberlerden sonra işime daha çok sarılmam gerekiyor. Böyle tip haberlerden sonra oyuncu arkadaşlarımız zaman zaman rehavet yaşayıp düşüş yaşıyorlar, benim daha çok çalışıp bu haberlerin gerçekliğini ortaya koymam lazım"

"Fenerbahçe'den gelen teklif yok"

"Takım olarak zor bir süreçten geçiyoruz, hedefimiz Avrupa kupaları. ben haberlere bakmıyorum,  Menajerim var, kulüplerle o görüşüyor, Fenerbahçe ve diğer ismi anılan kulüplerle görüştüğünü bilmiyorum. Gelen teklifleri etkilenmemem için bana söylemiyor. Şu anda Fenerbahçe'den bana ve kulübümeze gelen resmi bir teklif yok"

 

İstanbul takımları mı, yosa Avrupa mı?

"Benim her zaman küçüklükten gelen bir  Avrupa heyecanım var.  İstanbul takımları mı, yoksa Avrupa mı? deseler... Tercihim Avrupa olur diye düşünüyorum. Avrupa'yı çok merak ediyorum, ben de o futbol bünyesinde bulunmak istiyorum.  İspanya La Liga'nın bana uygun olduğunu düşünüyorum.  İspanya Ligi'ni istiyorum, İspanya Ligi'ni izlemek çok hoşuma gidiyor, bizim ligimize de benziyor"

"Eto'o futbol aşığı"

"Eto'o çok büyük bir yıldız, 35 yaşında ama hala inanılmaz dercede çalışıyor. İdmandaki arzusu ve isteği bizden fazla tam bir futbol aşığı. Futboluna ve kariyerine zaten laf söyleyemeyiz, bunun yanında Eto'o çok iyi bir insan"

" Eto'o ve Love'ı kıyaslarsam..."

"Vagner Love da Alanyaspor'a geldi, ligimize renk kattı, Love ile karşılıklı oynuyoruz. Love Türkiye'de çok başarılı ve kalıcı olacaktır.  Pozisyon gereği Love ile karşılaşmadım ama Eto'o ve Love'ı kıyaslarsam Eto'o derim.  Belki Love ile aynı takımda olsam, düşüncem değişir ama şu anda tercihim Eto'o"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler