Salah'a Suudiler'den DevTransfer Teklifi' 200 Milyon Euro

24.08.2023 - 19:00 | Son Güncellenme: 24.08.2023 - 19:32

Al-Ittihad, Mohamed Salah’ı almak için Liverpool ile görüşme planlarına başladı. La Gazetta della Sports’un haberine göre; Salah teklifi kabul ederse 3 yılda 200 milyon Euro aşan bir ücret kazanacak. İşte detayalar…

Salah'a Suudiler'den DevTransfer Teklifi' 200 Milyon Euro

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Karim Benzema’nın bu yaz transfer olduğu Suudi Arabistan Pro Lig takımı Al-Ittihad, gözünü Mohamed Salah’a dikti. Salah’ın Liverpool’dan ayrılmayı düşündüğü bu süreçte Arabistan’dan gelen teklif kafasını karıştırdı. 

“Liverpool benim için çok şey ifade diyor”

Mohamed Salah, geçen yaz Liverpool ile üç yıllık yeni bir sözleşme imzalamıştı. Aylar önce ise FourFourTwo'ya verdiği röportajda geleceğinin parayla belirlenmeyeceğini söylerken cümlesini şu sözlerle noktalamıştı: “Bu kulüp benim için çok şey ifade ediyor; futbolumu burada her yerden daha çok sevdim, kulübe her şeyimi verdim ve burası bir aile gibi.”

Klopp hayli tepkili

Liverpool’un Jordan Handerson ve Fabinho’yu da Orta Doğu’ya yollamasıyla birlikte Jürgen Klopp, sıkıntı çektiğini dile getirmişti. Mo Salah’a gelen son paket teklif ise Klopp’u epey kızdırdı. Jürgen Klopp’un kadrosunu tutmakta zorlandığı ve her an Arabistan’dan teklif gelebilir düşüncesine sahip olmasından dolayı tepkili olduğu iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
Astronomik teklif Salah'ı Liverpool'da tutacak mı?
Habere Git

Şampiyonlar Ligi Al-Ittihad’ta buluşacak

Arap kulübü Al-Ittihad; Liverpool’dan Fabinho’yu, Celtic’ten Jota’yı, Real Madrid’den Benzema’yı ve Chelsea’den Kante’yi renklerine bağlamıştı. Şimdiki hedefi ise Liverpool’un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah.  Mohamed Salah da Al-Ittihad’a giderse eğer Sarı-Siyahlı formayla adeta UEFA Şampiyonlar geçidi yaşanacak.

3 yılda 200 milyondan fazla kazanacak

İtalyan gazetesi La Gazetta dello Sport'un haberine göre Mohamed Salah, Al İttihad'ın kendisine önerdiği teklifi kabul ettiği takdirde 3 yılda 200 milyon Euro'yu aşkın bir ücret kazanacak.

Senin için hazırladığımız haberler