Ankaragücü Başkan Yardımcısı Yusuf Tanık'tan tepki geçen paylaşım

12.12.2023 - 10:19 | Son Güncellenme: 12.12.2023 - 10:33

Ankaragücü Başkan Yardımcısı Yusuf Tanık'ın kulüp başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısı sonrası yaptığı paylaşım tepki çekti. İşte detaylar...

Ankaragücü Başkan Yardımcısı Yusuf Tanık'tan tepki geçen paylaşım

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor, Ankara Eryaman Stadı'nda karşı karşıya gelirken mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'in üzerine yürüyen Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Meler'e yumruk attı. Yere düşen Meler'i bir kişi tarafından da tekmelendi. 

Hastaneye kaldırıldı

Güvenlik güçlerinin müdahalesi ile soyunma odasına götürülen Halil Umut Meler daha sonra ise tedavisi için ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Yusuf Tanık'tan tepki çeken paylaşım

Yaşananların ardından Ankaragücü Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Tanık'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Tanık, hakem Halil Umut Meler'in Faruk Koca'nın saldırısı sonrasındaki halini gösteren bir paylaşımı alıntıladı ve Faruk Koca ile birlikte fotoğrafını paylaştı.

Paylaşıma tepki yağdı, hesabını kapattı.

Yusuf Tanık, başkan Faruk Koca ile birlikte bu fotoğrafını sarı-lacivert kalp emojileri ekledi. Tanık'ın bu paylaşımına futbolseverler gönderdikleri mesajlarla büyük tepki gösterdi. Gelen tepkiler üzerine Ankaragücü Başkan Yardımcısı Yusuf Tanık sosyal medya hesabını kapattı.

Senin için hazırladığımız haberler