Salih Uçan: Beşiktaş olarak zor günlerden geçiyoruz

30.10.2023 - 22:32 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 22:42

Süper Lig'de Beşiktaş'ın evinde Gaziantep FK'yı 2-0 geçtiği maçta takımının ilk golünü kaydeden Salih Uçan açıklamalarda bulundu.

Salih Uçan: Beşiktaş olarak zor günlerden geçiyoruz

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'ın evinde Gaziantep FK'yı 2-0 yendiği maçta takımının ilk golünü kaydeden Salih Uçan maç sonu açıklamalarda bulundu.

"Atatürk ve bütün silah arkadaşlarına teşekkürler"

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayan milli orta shaa oyuncusu "Öncelikle Cumhuriyetimizin 100. yılı bütün vatandaşlarımıza kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk ve bütün silah arkadaşlarına teşekkürler. Bugün burada rahat yaşıyorsak herşeyi onlara borçluyuz. Sakatlıktan çıktım. 3 günde bir maç oynuyoruz. Kolay değil. Sakatlık döneminde iyi çalıştım ve iyi atlattım." dedi.

"Tesiste salgın oldu"

Tesiste birçok oyuncuların grip benzeri bir hastalığa yakalandığını belirten Uçan "Bugün kolay olmayacaktı. Şanssızlık diyeceğim ama yanlış anlaşılacak. Takımda sakatlık dışında birçok oyuncu da hasta oldu. Tesisde bir hastalık oldu. Bende de bir grip var açıkcası. Ona rağmen iyi bir maç çıkardığımı düşünüyorum. Taraftar önünde kazandık ve kazanmaya devam etmek istiyoruz." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş 3 puanla moral buldu
Habere Git

"Beşiktaş olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz"

Kulüp olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Salih Uçan "Genel olarak baktığımızda taraftarımız, yönetimimiz, oyuncu grubumuz ve Beşiktaş'ı destekleyenler olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Hepimizde üzgünlük var. Bizde kırılıyoruz. Bunun üstüne tekrardan mücadele ve efor sarf etmemiz gerekiyır. Gerçekten çok üzülen insanlar var. Bunları bizde görüyoruz. Bizde daha çok üzülüyoruz. Bu oyunun baş kahramanı bizleriz. Bu durumu atlatmak için bu tarz galibiyetlere ihtiyaç var. Kazandıkça mutluluk ortaya çıkıyor. Beraberlik ve mağlubiyette herkes üzülüyoruz. Kazanarak devam etmek istiyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler