"Salih Uçan, Beşiktaş'ta parlayacak"

23.06.2021 - 14:29 | Son Güncellenme: 23.06.2021 - 14:46

Alanyaspor'la sözleşmesi biten ve Beşiktaş'a transfer olan Salih Uçan'ın eski hocası Sait Karafırtınalar, başarılı oyuncunun siyah beyazlı ekipte başarılı olacağına inanıyor.

"Salih Uçan, Beşiktaş'ta parlayacak"

Emrah KARALİNÇ - AJANSSPOR ÖZEL

Beşiktaş son olarak Alanyaspor'da forma giyen Salih Uçan ile anlaşmaya vardı. Salih Uçan'ın eski hocalarından biri olan Sait Karafırtınalar, siyah-beyazlıların yeni transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sait Karafırtınalar, Salih Uçan'ın Beşiktaş'ta yıldızının daha da parlayacağı fikrinde.

"Salih, Beşiktaş'ta üstüne koyarak devam eder"

Karafırtınalar, "Salih Uçan eski öğrencim. Kendisi karakterli ve düzgün bir çocuktur. Salih, Beşiktaş ile birlikte kariyerinde yükselişe geçecektir. Kendisi 6 numarada gayet iyi oynar ve kreatif bir oyuncudur. Beşiktaş'a katkı sağlayacağını düşünüyorum. Üstüne koyarak devam edecektir" dedi.

"Şampiyonlar Ligi'nde bambaşka bir pozisyona gelebilir"

Futbolcu ile EURO 2020 öncesi görüştüğünü belirten Karafırtınalar, "Salih'e, 'Seni EURO 2020'de görmek bana büyük bir keyif verecek' dedim ama gitmek nasip olmadı. Salih, Beşiktaş'ta özellikle Şampiyonlar Ligi'nde bambaşka bir pozisyona gelebilir. Zaten o havayı bilen bir oyuncu. Roma'ya erken gitmişti. Mutlaka katkı verecektir" ifadelerini kullandı.

"Sergen Yalçın'ın dokunuşları önemli"

Öte yandan Sergen Yalçın'ın Salih Uçan için büyük bir şans olacağını söyleyen Karafırtınalar, "Sergen Hoca'nın Salih'e dokunuşları olacaktır. Tabii ki oyun anlayışı da önemli. Bence Beşiktaş önemli bir transfere imza attı" açıklamasını yaptı.

"Fatih Terim, Taylan için büyük bir şans"

Ayrıca Galatasaray'da forma giyen Taylan Antalyalı'nın da eski hocası olan Karafırtınalar, sarı-kırmızılı futbolcunun en büyük şansının Fatih Terim olduğunu belirtti. Karafırtınalar şu ifadeleri kullandı:

"Taylan Antalyalı da tıpkı Salih gibi eski öğrencim. Erciyes'te de kendisiyle çalıştım. Erzurumspor sonrası Galatasaray'a giderek doğru bir transfer yaptı. Çıkışı yeni sezonda devam edecektir. Kaliteli bir fiziği var. Ben onu 10 numara gibi oynatıyordum. Oyunu iki yönlü oynayabiliyor. İyi bir futbolcu. Aynı zamanda karakterli bir oyuncu. Fatih Terim ile de çalışıyor olması büyük şans. Başarılı olacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler