Salih Uçan, Beşiktaş'tan ne kadar kazanacak? İşte sözleşmesinin detayları...

03.07.2021 - 14:04 | Son Güncellenme: 03.07.2021 - 14:15

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş, Alanyaspor'da boşa çıkan milli oyuncu Salih Uçan'la anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Salih Uçan, Beşiktaş'tan ne kadar kazanacak? İşte sözleşmesinin detayları...

AJANSSPOR - HABER

 

Beşiktaş transferde düğmeye bastı. Önceki sezonu Galatasaray'ın 1 averaj önünde şampiyonlukla tamamlayan ekip, yaz transfer sezonunda hareketli saatler yaşıyor. Bu doğrultuda, gelecek yıldan itibaren uygulamaya konulacak yabancı uygulaması da transferde belirleyici bir kriter olacak. Siyah-Beyazlı ekip, ilk olarak Salih Uçan'la anlaşmaya vardı. Peki, Salih Uçan Beşiktaş'ta ne kadar kazanacak ve kaç yıl oynayacak? İşte cevabı...

Sözleşmesinin detayları belli oldu

A Spor'dan Sercan Dikme'nin haberine göre, Beşiktaş yönetimiyle Salih Uçan 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Oyuncu, her sezon için Beşiktaş'tan 750 bin Euro ödeme alacak. Bu rakam, Türk Lirası hesabıyla 8 milyon'u buluyor. Ayrıca, prim ve diğer ödemeler bu rakama dahil değil. 

Sağlık kontrollerinden geçti

Bir gün önce oyuncunun menajeri Ömer Koray Uzun, Radyospor'da Salih Uçan'ın sağlık kontrollerinden geçeceğini duyurmuştu. Bugün, İstanbul'a gelen milli futbolcu sağlık kontrollerinden geçti. 

"Başka teklifler vardı, Beşiktaş'ı seçti..."

Uçan'ın menajeri Ömer Koray Uzun, oyuncusunun Beşiktaş'a transferine ilişkin: "Birçok kulüple konuştuk. Salih Uçan'ın tercihi Beşiktaş oldu. Tabii ki transferde hem teknik hem de mali tarafa bakılıyor. Genel bir değerlendirme yapılıyor. Uzun bir süreçti. Hayırlısı olsun. Transferde birçok şey değerlendiriliyor. Alanyaspor'a transferimiz de buna benzer bir değerlendirme sonucu ortaya çıkmıştı. Teknik direktörlerin etkisi elbette oluyor" ifadelerini kullandı. 

Salih Uçan geçtiğimiz yıl Alanyaspor formasıyla 40 maça çıkarken 3 gol, 7 asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler