Salih Uçan eleştirdi! Beşiktaş'tan açıklama geldi

24.09.2023 - 22:37 | Son Güncellenme: 24.09.2023 - 22:44

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Kayserispor ile karşılaştığı maçın ardından Salih Uçan'ın saha zeminini eleştirmesi üzerine açıklama geldi.

Salih Uçan eleştirdi! Beşiktaş'tan açıklama geldi

Beşiktaş bu akşam evinde Kayserispor'u ağırladı. 2-1 Siyah-Beyazlı ekibin üstünlüğü ile biten maçın ardından ise Salih Uçan'ın saha zemini hakkında söyledikleri dikkat çekti. Beşiktaş, oyuncusunun eleştirisi üzerine açıklama yaptı. 

"Zemin git gide kötüye gidiyor"

Salih Uçan, Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın 29 yaşındaki orta saha oyuncusu konuşmasında "Geçen seneye göre zemin git gide kötüye gidiyor. Bunu da buradan söylemiş olayım. Artık kim dikkat edecekse. Ona dikkat etmek lazım." sözleriyle saha zeminini eleştirdi.

Beşiktaş'tan zemin eleştirisine yanıt

Salih Uçan'ın saha zemini hakkında söylediklerinin ardından Beşiktaş'tan açıklama geldi. Siyah-Beyazlı ekip resmi sitesi üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Beşiktaş Stadyumu’nun zemin çalışmaları her zaman olduğu gibi titizlikle devam etmektedir. Fakat iklimsel değişiklikler ve diğer çim sahalarda da görülen çim hastalığı, yüksek kalitede olan zemini kısa süre içerisinde olumsuz etkilemiştir. Kısa sürecek bir tedavinin ardından yine rutin bakımlara devam edilecek ve Futbol A Takımı oyuncularımızın alışkın olduğu sağlıklı ve iyi zemine çok geçmeden dönülecektir. Kamuoyuna duyurulur."

Senin için hazırladığımız haberler