Salih Uçan: "Karabulut devam ediyor"

07.04.2021 - 21:27 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 21:34

Süper Lig'in 33. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Beşiktaş'a 3-0 yenildiği maçta Salih Uçan açıklamalarda bulundu.

Salih Uçan: "Karabulut devam ediyor"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 33. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadelede Alanyaspor, Beşiktaş'a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Alanyaspor'un futbolcusu Salih Uçan'ın açıklamalarda bulundu.

"Kendi aramızda da konuştuk ama atlatamadık"

Uçan "Biz kupa maçını çok önemsiyorduk. Bu sene de final oynamak istiyorduk. Kupadaki maçı kaybettikten sonra moral bozukluğu ve üzülme oldu takımda. Kendi aramızda da konuştuk ama atlatamadık. Konya maçında, Gençlerbirliği maçında mağlup olduk. Beşiktaş’a karşı istediğimizi yapamadık. Ligin 15-16 haftası lider kaldı Alanyaspor, bunu biz başardık. Trabzon ve Galatasaray’a karşı deplasmanda çok iyi oynadık." ifadelerini kullandı.

"Heyecanlı mı diyeyim, tırsak mı diyeyim, karabulut devam ediyor"

Ziraat Kupası'nda elendikten sonra takım olarak morallerin çok bozulğunu dile getiren Uçan "Kupa maçından sonra istediklerimiz olmuyor, yapamıyoruz. Heyecanlı mı diyeyim, tırsak mı diyeyim, karabulut devam ediyor. Alanyaspor’u, kendimizi iyi bulmadım. Beşiktaş şampiyonluğa gidiyor, giderken Beşiktaş’a karşı çok önemli pozisyonlar bulduk. Büyük takımlara karşı oynarken bu tarz pozisyonları hepimizin değerlendirmesi lazım. Nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin önemli. Böyle devam edersek kupada yarı final oynamışız, lider kalmışız, kimse bunu hatırlamayacak. Denizli maçı ile kazanıp inşallah güzel günler geri gelir." değerlendirmesinde bulundu.

"Hiç bununla ilgili konuşmayayım"

Son olarak kariyerinin geri kalanı nasıl olacak sorusuna ise başarılı futbolcu Salih Uçan "3-0 yenilmişim, moralim bozuk. Hiç bununla ilgili konuşmayayım." diyerek cümlelerine son verdi.

Senin için hazırladığımız haberler