Salih Uçan: "Seriyi Devam Ettirmek İstiyoruz"

22.01.2023 - 18:15 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 18:20

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Maç sonu siyah-beyazlı takımda Salih Uçan konuştu.

Salih Uçan: "Seriyi Devam Ettirmek İstiyoruz"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş'ın, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 2-0 mağlup ettiği maç sonrası Salih Uçan açıklamalarda bulundu.

"Kolay olmuyor her maç"

Maçta 1 gol atan Uçan, "Neredeyse her maç farklı kadroyla çıkıyoruz. Sakatlıklar ve cezalar oluyor. Kolay olmuyor her maç. Kayserispor Çağdaş hoca ile birlikte iyi futbol oynuyor. Zemin de kötüydü. 

"Seriyi devam ettirmek istiyoruz"

Bu zeminde topu yere indirmek kolay olmuyor. Galibiyet serisi yakaladık. Bugün de kazandık. Haftaya evimizde Alanya maçı da zor olacak. Taraftarımızla beraber bu seriyi devam ettirmek istiyoruz.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal uçuş modunda
Habere Git

"Şampiyonluğa giden yolda her maç çok zor"

Deplasmandaki maçlarda biraz fazla puan kaybettik. Bugün deplasmanda kazandık. Kendi evimizde taraftarımızla beraber iyi oynuyoruz ama deplasmanda biraz zorlanıyoruz. Şampiyonluğa giden yolda her maç çok zor. 

"Önümüzdeki her maça tek tek bakıyoruz"

Maç kazanmak kolay değil. Önümüzdeki her maça tek tek bakıyoruz. Kupada kaybettik, üzüldük. Kötü bir sahada oynadık. Bu tarz bu maçlarda skoru bulup, 2. golü bulmak önemliydi. İnşallah kazanmaya devam ederiz" dedi.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, bu sezon 19 maçta sahaya çıkan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu 2 gol ve 2 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Redmond'dan bu sezon bir ilk!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler