Salih Uçan, Şenol Güneş sessizliğini bozdu!

29.09.2023 - 11:05 | Son Güncellenme: 29.09.2023 - 11:11

Adana Demirspor maçı sonrası Şenol Güneş'in, Salih Uçan'ı şiddetli bir biçimde iterek soyunma odasına göndermesi çok konuşulmuştu. Merak edilen açıklama Salih Uçan'dan geldi.

Salih Uçan, Şenol Güneş sessizliğini bozdu!

AJANSSPOR - HABER

Şenol Güneş ile futbolcusu Salih Uçan'ın tartışması, sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Bu konuyla ilgili Salih Uçan'dan ilk açıklama geldi.

Salih Uçan, sessizliğini bozdu!

Süper Lig'in erteleme maçında Adana Demirspor, Beşiktaş'ı 4-2 mağlup etti. Ancak skordan çok Şenol Güneş - Salih Uçan gerginliği dikkat çekti. Maç sonu teknik patron Şenol Güneş'in Salih'i ittirip zorla soyunma odasına göndermesi gündem olmuştu. Yıldız futbolcu, bu konuyla ilgili olarak sessizliğini bozdu.

"Zaman zaman bunlar yaşanabiliyor"

29 yaşındaki futbolcu, "O anki atmosferde yaşanan bir olay. Zaman zaman bunlar yaşanabiliyor. Şenol Güneş hocamla aramda hiçbir sorun ya da sıkıntı söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Salih Uçan kiminle konuşuyordu? Eski dost çıktı!
Habere Git

Salih Uçan, eski dostuyla sarılmak istedi ancak...

Son 3 maçta 2. yenilgisini alan Beşiktaş cephesinde Adana Demirspor maçı sonrası büyük bir gerginlik yaşanmıştı. Beşiktaşlı Salih Uçan'ın eski dostu Adana Demirspor Futbol Direktörü Gökhan Öztürk ile sarıldığı esnada teknik direktör Şenol Güneş, oyuncusunu tuttu ve soyunma odasına göndermek istemişti.

Salih Uçan, Güneş'e cevap vermek istedi

O esnada Salih Uçan, arkasına dönüp baktı ve kendisini itenin hocası olduğunu görünce şaşırdı. Güneş ise öğrencisini iterek soyunma odasına göndermeye çalıştı. Salih Uçan'ın da hocasına cevap vermeye çalıştığı görüldü ancak o sırada Beşiktaş teknik heyeti araya girerek deneyimli futbolcuyu soyunma odasına götürdü.

Senin için hazırladığımız haberler