Salih Uçan transferinde Galatasaray’a rakip!

02.03.2021 - 14:55 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 15:00

Süper Lig haberleri… Galatasaray’ın Alanyaspor’da forma giyen Salih Uçan’ı bir süredir kadrosuna katmak istediği biliniyordu. Sarı kırmızılıların bu girişimine bir başka Süper Lig ekibi ortak oldu. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, sezon sonunda Salih Uçan’ın Nevzat Demir Tesisleri’ne getirilmesini istediği öğrenildi. İşte detaylar…

Salih Uçan transferinde Galatasaray’a rakip!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Alanyaspor’la sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek Salih Uçan’ın transferinde sona yaklaşmıştı. Fatih Terim’in milli takım kamplarında tanıdığı oyuncunun; takıma katılması için yönetime taleplerini ilettiği de söyleniyordu. Bugün, Akşam Gazetesi’nde çıkan bir habere göre, Fatih Terim’in Salih Uçan isteği yarıda kalabilir. Çünkü, Uçan’la sözleşme imzalamak isteyen tek ekip sarı kırmızılılar değil. Sergen Yalçın’da oyuncunun peşinde.

Salih ön sözleşme imzalayabilir

Fenerbahçe’den Roma’ya transfer olduktan sonra İtalya’da istikrarlı olamayan futbolcu; en son Serie A ekibi Empoli’den Alanyaspor’a geçmişti. Empoli’nin küme düşmesiyle kendine kulüp arayan Salih, o yıl tercihini Süper Lig’den yana kullanmıştı. Salih'in 2 yıllık sözleşmesi bu yıl sona eriyor. Alanyaspor ile sözleşmesini yenilemek istemeyen oyuncu için Fatih Terim bir süredir yönetime çağrıda bulunuyordu. Nitekim, FIFA kuralları gereğince, sözleşmesinin son 6 ayına girmiş olan futbolcunun başka ekiplerle sözleşme imzalamasında herhangi bir hukuksuzluk yok.

Sergen Yalçın oyuncuyla görüştü

Galatasaray’la sözleşme arefesinde olan oyuncu için Beşiktaş’ta bir atakta bulundu. Siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, Salih Uçan’la bir görüşme yaparak; oyuncuyu sezon bitiminde kadrosunda görmek istediğini söylediği bilgisine ulaşıldı.

Performansıyla büyüledi

Bu yıl Alanyaspor teknik direktörü Çağdaş Atan’ın en çok güvendiği isimlerden biri olan Salih, 25 lig maçında forma giyip 2 gol 3 asist kaydetmişti. Bunun dışında 3 Türkiye Kupası ve 1 Avrupa Ligi ön elemeleri maçında oynayan Salih, şu ana dek 29 maça çıkıp 3 gol, 4 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler