Salih Uçan'dan ameliyat sonrası mesaj var

04.05.2021 - 15:47 | Son Güncellenme: 04.05.2021 - 15:53

Alanyaspor'da oynayan Salih Uçan ameliyat oldu. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor ile transferde anılan Salih Uçan, ameliyatın ardından açıklama yaptı. İşte detaylar...

Salih Uçan'dan ameliyat sonrası mesaj var

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da forma giyen Salih Uçan, Kasımpaşa'ya 3-0 kaybettikleri maçta sakatlık geçirdi. Elmacık kemiği kırılan Uçan başarılı bir ameliyat geçirdi ve ameliyat sonrası paylaşım da yaptı.

Salih Uçan: "Daha güçlü bir şekilde döneceğim"

Salih Uçan yaptığı açıklamada, "Kasımpaşa maçında yaşadığım talihsizlik sonucunda elmacık kemiğimde iki kırık meydana geldi. Tüm destek mesajlarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede, daha güçlü bir şekilde sahalara döneceğim" ifadelerini kullandı. 

Ne olmuştu?

Kasımpaşa maçının henüz ilk dakikasında yüzüne aldığı darbe sonrasında sakatlanan Salih Uçan, acı içinde yerde kaldı. Saha içinde durumu kontrol edilen futbolcu ardından hastaneye ambulans ile götürüldü. Hastanede yapılan tetkikler sonrası elmacık kemiğinde bir kırık oluştuğu bildirilen Salih Uçan, ligin bitimine 3 maç kala sezonu kapattı. 

Salih Uçan'ın performansı

Alanyaspor'da bu sezon 39 maçta 3 gol 7 asistlik performans sergileyen Salih Uçan, kulüp kariyeri boyuna 230 maçta 14 gol attı. Futbolcu, Fenerbahçe, Roma, Empoli ve Sion formalarını da terletmişti.

Senin için hazırladığımız haberler