Salih Uçan’dan Milli Takım mesajı: Hem beklentim hem isteğim var

13.03.2021 - 18:37 | Son Güncellenme: 13.03.2021 - 18:39

Süper Lig’in 30. haftasında Antalyaspor’u 4-0 yenen Alanyaspor’un yükselen yıldızı Salih Uçan, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e mesaj göndererek, “”1.5 yıldır aralıksız oynuyorum. Her futbolcu gibi ben de orada bulunmak istiyorum” dedi. İşte ayrıntılar...

Salih Uçan’dan Milli Takım mesajı: Hem beklentim hem isteğim var

AJANSSPOR-HABER

Aytemiz Alanyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Salih Uçan, 4-0 kazandıkları Fraport Tav Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Transferin de gözde isimleri arasında yer alan Salih, Milli Takım’la ilgili soruya “En baştan beri her kategoride bulundum. Hem beklentim hem de isteğim var. Çok da arzuluyorum açıkçası. Fazla oynayamadığım dönemler oldu ama 1.5 yıldır aralıksız oynuyorum. Zor, şiddetli sahalarda maç oynuyoruz ve bunu iyi atlattığımı düşünüyorum. Her futbolcu gibi ben de orada bulunmak istiyorum" cevabını verdi.

“Türkiye Kupası’nı almak istiyoruz”

Salih Uçan, karşılaşmayı ise şu sözlerle değerlendirdi: “Güzel bir maç oldu bizim için. Önce deplasmanda Trabzonspor'u yendik ve içeride Antalyaspor'u yendik. Toparlanıyoruz. Bu maçı unutup kupa maçına hazırlanıyoruz. Bütün konsantrasyonumuzu kupaya ayırıyoruz. Geçen sene final oynadık. Bu sene kupayı almak istiyoruz.”

Senin için hazırladığımız haberler