Salim Manav kimdir, kaç yaşında? | Salim Manav nerede çalışıyor? Transfer açıklamaları...

04.06.2018 - 19:41 | Son Güncellenme: 04.06.2018 - 22:41

Salim Manav kimdir, kaç yaşında? | Salim Manav nerede çalışıyor? Transfer açıklamaları...

Transfer açıklamaları ile sık sık gündeme gelen Radyospor programıcısı ve Ajansspor editörü olan Salim Manav, taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Salim Manav kimdir, kaç yaşında, nerede çalışıyor? İşte detaylar...

Salim Manav kimdir?

1991 yılında Adana'da doğan Salim Manav, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon Bölümü'nden mezun oldu. Sosyoloji bölümünde yüksek lisans yapan Salim Manav Radyospor'da ve Ajansspor'da görev yapmaktadır. 

Salim Manav, A Spor'da da yorumcu olarak ekranlara çıkmaktadır. 

TSYD Ödüllerine damga vuran Salim Manav, Internet röportaj dalında, Emmanuel Eboue ile yaptığı söyleşiyle ödüle layık görüldü. Salim Manav, Ajansspor'daki ödülünün yanında Radyospor'da Serdar Kesimal'le gerçekleştirdiği röportajla "Radyo" dalında ödülün sahibi oldu.

Salim Manav'dan transfer açıklaması...

Radyospor programcısı Salim Manav, Galatasaray transfer gündeminde yer alan Muğdat Çelik ve Azubuike hakkında Radyospor'da konuştu.Salim Manav'ın bu açıklaması kendisini Twitter'da çok kısa zaman sonra TT yaptı.

Muğdat Çelik ile anlaşıldığını söyleyen Salim Manav, Azubuike'nin ise Cimbom'un gündeminde olduğunu vurguladı.

İşte Salim Manav'ın açıklaması: ''Galatasaray Muğdat Çelik'le anlaştı. Muğdat, Florya yakınlarından ev bakıyor. Kulüp, Muğdat ile TL olarak sözleşme yapacak. Azubuike ise gündemde, bonservis bedeli 3 milyon Euro."

 

Senin için hazırladığımız haberler