Samatta bitti, sırada iki kişi daha var

24.09.2020 - 11:51 | Son Güncellenme: 24.09.2020 - 12:00

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Mbwana Samatta’yı transfer eden Fenerbahçe, iki transfer daha yapacak. Peki Fenerbahçe'nin transfer listesinde kimler var? İşte detaylar..

Samatta bitti, sırada iki kişi daha var

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi transferde atağa kalktı.

Vedat Muriç’in satılmasından sonra sarı lacivertliler Mbwana Samatta’yı İstanbul’a getirdi.  Derbiye forvetsiz çıkmak istemeyen Fenerbahçe’nin Tanzanyalı oyuncuyu 1 yıl kiralanması beklenirken, Aston Villa’nın buna sıcak bakmaması üzerine bonservisi için anlaşmaya varıldı.

Fenerbahçe’de forvet transferi Samatta ile sınırlı kalmayacak. Sarı lacivertliler Porto’dan Ze Luis’i de kadrosuna katmaya uğraş veriyor. Portekiz Kulübü ile golcü futbolcunun satın alma opsiyonlu kiralanması konusunda görüşmeler yapılıyor.

 Ze Luis’in olmaması halinde bonservisi elinde bulunan Choupo Moting ile temasa geçilecek.

Sarı lacivertliler forvet transferleri haricinde kanat bölgesindeki eksikliği de tamamlamayı hedefliyor. Bu konuda listede Roma’dan Diego Perotti ve Braga’dan Fabio Martins yer alıyor.

Fenerbahçe önceliği Perotti’ye verirken, Roma ile pazarlıklarda son aşamaya gelindi. İtalyan Kulübü ile anlaşılamaması durumunda Fabio Martins için Braga ile pazarlık masasına oturulacak.

Fenerbahçe bu sezon Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Barış Sungur, Jose Sosa, Sinan Gümüş, Lemos, Enner Valencia, Mame Thiam, İsmail Yüksek, Marcel Tisserand ve Nazım Sangare olmak üzere toplam 13 oyuncuyu kadrosuna kattı. Samatta ise 14. isim olacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler