Samet Aybaba’dan Belhanda yorumu

01.07.2021 - 20:22 | Son Güncellenme: 01.07.2021 - 20:24

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un teknik direktörü Samet Aybaba, Younes Belhanda transferini değerlendirdi. İşte detaylar…

Samet Aybaba’dan Belhanda yorumu

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in yeni temsilcisi Adana Demirspor, Bolu’da kampa girdi. Bolu Dağı mevkiinde bulunan bir otelde toplanan mavi-lacivertli ekip teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde akşam saatlerinde ilk antrenmanına çıktı. 

Samet Aybaba'dan Murat Sancak'a teşekkür

Adana Demirspor’un 3 yıllık anlaşma sağladığı yeni transfer Younes Belhanda ile ilgili konuşan Teknik Direktör Samet Aybaba, “Transfer kolay değil. Biz yeni çıktık lige. Bazı oyuncularla ilgili, özellikle bu tür oyuncularla ilgili çok uzun soluklu bir şey yaşanıyor. Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

'Belhanda Adana Demirspor'a katkı sağlayacak'

Aybaba sözlerini şöyle sürdürdü: “Bize katkılı olacaktır. Bize gelen her oyuncu katkılı olsun istiyoruz. Elimizde mevcut geçen seneki oyuncular da katkılı olsun istiyoruz. İyi bir transfer, iyi bir başlangıç. Bazı oyuncularla temaslar devam ediyor. Onların da takıma katılmasından sonra daha güçlü, önündeki hedefi gören, iyi futbol oynayan, herkese keyif veren bir futbol sahneye çıkacaktır diye düşünüyorum.” 

 

'Futbol seyircisiz olmaz'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, TFF’nin statlarda yüzde 50 kapasiteyle taraftar alma kararıyla ilgili ise, “Tabii ki seyircisiz olmaz. Bu seyirciyle keyif alınan bir oyun. Avrupa Şampiyonası’nda uygulama başlamıştı. Çoğu statlarda gördük. 80 bin kişiyle oynuyorlardı. Bu başlangıçtır, herhalde onlar da salgın kuruluna göre pozisyon alıyorlar. İnşallah iyi başlarız sonuna doğru da statların tamamı dolu keyifli maçlar seyrettiririz” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler