Samet Aybaba'dan olay itiraf: Kıskandım!

01.03.2021 - 16:05 | Son Güncellenme: 01.03.2021 - 16:14

Beşiktaş formasıyla efsane olan ve teknik direktör olarak da siyah-beyazlı takımda görev yapan Samet Aybaba, NTV'de yayınlanan 'Kırılma Anı' programına konuk oldu. Samet Aybaba, Sergen Yalçın ile ilgili sorulan soruya itiraf niteliğinde cevap verdi. Detaylar haberimizde...

Samet Aybaba'dan olay itiraf: Kıskandım!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, NTV'de yayınlanan Kırılma Anı programında Beşiktaş dönemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Samet Aybaba, "Sergen Yalçın için düzenlenen imza törenini kıskandınız mı?" sorusuna "Önce mutlu oldum ama tabi ki kıskandım. Herkes böyle bir tören ister. İçinden çıktığınız bir takımın başına geldiğinizde herkes böyle bir şeyi ister." cevabını verdi ve ekledi:

'İlk 10'a gire heykelini dikeriz dediler'

"Bana deseler ki, 'Şenol Güneş döneminde mi Beşiktaş'ta antrenör olmak istersin yoksa feda dönemindeki Beşiktaş'ta m olmak istersiniz?', ben feda dönemini seçerim...O zaman hiçbir hoca o koltuğa talip olmadı.O sezon en yetkili isim, 'İlk 10'a gir heykelini dikeriz' dedi. 3. olduk, dikmediler tabi heykelimizi. 10. olmamız gerekiyormuş..."

Senin için hazırladığımız haberler