Şampiyon hocalar bu nasıl futbol? 2 takım, 3 şut, 0 isabet!

27.02.2021 - 17:42 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 20:21

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor, sahasında konuk ettiği Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. İşte detaylar...

Şampiyon hocalar bu nasıl futbol? 2 takım, 3 şut, 0 isabet!

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Antalyaspor ile Başakşehir karşı karşıya geldi.

İsabetli şut yok!

Mücadele 0-0 sona erdi. Fenerbahçe ile birer şampiyonluk yaşayan Ersun Yanal ile Aykut Kocaman'ı da karşı karşıya getiren mücadelede 90 dakika boyunca sadece ama sadece 3 şut çekildi. Yanal'ın Antalyaspor'u 1, Kocaman'ın Başakşehir'i ise 2 şut yolladı rakip kaleye. Ancak iki takım da isabte kaydedemedi. Böylece koca mücadele isabetsiz şutla ve haliyle golsüz tamamlandı. 

Bu sonuçla beraber Antalyaspor 34 puanla 9. sorada yer alırken, Başakşehir ise 25 puanla 18. sırada bulunuyor.

Maçtan dakikalar

16. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Crivelli, topu kale önüne çevirdi. Burada uygun pozisyonda bulunan Gulbrandsen topa dokunamayınca savunma oyuncuları meşin yuvarlağı tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

51. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Aleksic'in sert vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti. 

64. dakikada vücut çalımı ile kaleyi karşıdan gören bir noktada ceza sahası dışında topu önüne alan Gulbrandsen'in sert vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı. 

Maçtan detaylar

Stat: Antalya

Hakemler: Fırat Aydınus, Süleyman Özay, Candaş Elbil

Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Eren Albayrak, Kudriashov, Veysel Sarı, Bünyamin Balcı, Nuri Şahin, Amilton (DK. 82 Podolski), Fredy, Doğukan Sinik (Dk. 82 Omar Imeri), Gökdeniz Bayrakdar, Orgill (Dk. 69 Sidney Sam)​​​​​​​

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Ponck, Duarte (Dk. 57 Ömer Ali Şahiner), Epureanu, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Mahmut Tekdemir (Dk. 81 Ndayishimiye), Aleksic (Dk. 81 Fernandes), Berkay Özcan, Crivelli (Dk. 70 Demba Ba), Gulbrandsen (Dk. 70 Giuliano)

Sarı kart: Dk. 87 Podolski (Fraport TAV Antalyaspor)

Senin için hazırladığımız haberler