Şampiyonlar Ligi'nde ilk Türk spor markası

28.08.2020 - 15:47 | Son Güncellenme: 28.08.2020 - 15:50

Medipol Başakşehir son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Başakşehir ile sponsorluk anlaşması imzalayan Bil Group markalarından 'Bilcee', Şampiyonlar Ligi'nde ilk Türk spor markası oldu.İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi'nde ilk Türk spor markası

Ceyhun KUBURLU - AJANSSPOR

Bil Group markalarından 'Bilcee' Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu anlaşma ile ilk defa bir Türk spor giyim markası Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir takıma sponsor olmuş oldu.

Sporda 1500 firma var

Türkiye'de yılda 2 milyon adete yakın futbol fotması satıldığını anlatan Bil Group Yönetim Kurulu başkanı Hacı Bilce, şunları söyledi:

“İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği verilerine göre, Türkiye'de spor giyim üretimi yapan 1.500 firma var. Bu firmalar, toplamda ihracat yapan firmaların yüzde 10'unu oluşturuyor. Dünya spor giyim sektörü ihracatında en büyük pazar payı Çin'de, ancak Türkiye de 3 milyar dolar ile ilk 10 ülke arasında yer alıyor. Bil Group olarak biz bu sektörde dünyadaki dengeyi Türkiye lehine değiştirmek için çalışıyoruz. Bil Group, Bilcee ve Macron markaları ile spor giyim sektörünün lideridir. Aktif ve dinamik, ihtiyaç duyulan, şık, rahat, fonksiyonel ve teknik yapıya sahip spor giyimin üreticisiyiz.

Uzun vadeli hedefimiz tüm dünyanın bildiği, beğendiği ve kullandığı bir marka olmaktır. Bu yolda kararlı bir şekilde ilerliyoruz. Bu sponsorluk anlaşması da bizim yurtdışı hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyor. Şimdi İngiltere Premier Lig ve Alman Bundesliga takımları ile görüşmelerimiz var. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmak da bizi bir üst lige taşıyacaktır dedi.

Senin için hazırladığımız haberler