Bologna - Inter: 2-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

27.04.2022 - 23:06 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 23:24

Serie A'da Bologna ile Inter karşılaştı. Şampiyonluk yolunda kritik deplasmana çıkan Inter, 84. dakikada Radu'nun hatası ile 2-1 yenildi. İşte detaylar.

Bologna - Inter: 2-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

AJANSSPOR HABER

Serie A erteleme maçında Bologna ile Inter karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda kritik bir deplasmana çıkan Hakan Çalhanoğlu'lu Inter, yedek kalecisi Radu'nun yaptığı hata sonucu 2-1 kaybetti. Inter bu maçın ardından 72 puanda kalarak, şampiyonluğu 74 puanlı Milan'a itti. Bologna ise 42 puan ile 13. sırada yer aldı.

3. dakikada öne geçtiler

Ligin son maçlarında vites arttıran Inter, Bologna deplasmanında mücadeleye hızlı başladı. Henüz 3. dakikada Perisic ile öne geçti. Sağ kanattan ceza yayına sokulan Perisic sol ayağıyla yakın köşeye doğru çok sert bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Cevap 28'de geldi

Ev sahibi ekip Bologna, Inter'in golünün ardından cevabı 28. dakikada verdi. Sol kanattan gelişen Bologna atağında Barrow altıpasa doğru ortasını yaptı. Kalabalık Inter savunması arasında iyi yükselen Arnatovic sağ köşeye doğru yaptığı kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi.

Sezonun en kritik hatası geldi

Inter, 3. dakikada öne geçtiği maçta skoru koruyamadı. Sakatlığı bulunan Handanovic'in yerine bugün ilk 11'de Inter'in kalesini korumak için görevlendirilen Ionut Radu, 84. dakikada inanılmaz bir hata yaptı.

Sol kanattan kullanılan taç atışında Perisic topu kalecisi Radu'ya gönderdi. Rumen file bekçisinin sol ayağıyla vurmak isterken ıskaladığı topu çizgi üzerinde Sansone boş kaleye yuvarladı.

Radu göz yaşlarını tutamadı

Sezonun en önemli maçlarından birinde yaptığı kritik hata sonucu takımı Inter'in şampiyonluk mücadelesinde direksiyonu Milan'a teslim etmesine sebep olan Ionut Radu, karşılaşmanın ardından soyunma odasına doğru ilerlerken göz yaşlarına hakim olamadı. Neredeyse tüm sezon boyunca kenarda bekletilen file bekçisinin konsantrasyon kaybı sonuç açısından belirleyici oldu.

Senin için hazırladığımız haberler