5 Ronin Esports, Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi için Slot kaybetti.

31.05.2023 - 14:16 | Son Güncellenme: 31.05.2023 - 14:39

5 Ronin Esports takımı Şampiyonluk 2023 Yaz Mevsimi'nde yer almayacak.

5 Ronin Esports, Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi için Slot kaybetti.

5 Ronin Esports takımının ayrılık açıklaması ne zaman duyuruldu?

Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi için takımların yeni olayları açıkladığı dönemde bir haberde lig yönetiminden geldi. Açıklamalara göre 5 Ronin takımının ligde mevcut olan Slot hakkı iptal edildi.

Espor camiasını şaşkına boğan bu haber 30 Mayıs Salı gününün akşam vakitlerinde Şampiyonluk Ligi'nin sosyal medya mecrası üzerinden açıklandı. Duyurulana göre belirtilen süre içerisinde yeni sezon ekip kadrosunu duyurmayan takım, Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi Slot hakkını düşürdü.

Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi yönetiminin hedefi nedir?

Şampiyonluk Ligi yönetim kadroları tarafından açıklanana göre amaçlarının yaz mevsimini 8 takım ile olmasını belirtirken, bu hedef için çalışmalara başladıklarını paylaştılar.

İşlem önceliğinin standartlara uyan bir takım ile yaz mevsiminde de 8 takımla devam etmek amacını açıklayan lig yönetimi, uygun bir takım bulunmaması takdirinde yaz mevsiminin 7 takım arasında geçeceğini bildirdi.

5 Ronin Esports takımının ayrılması ardından açıklamalar nelerdir?

Bu haberin açıklanmasının sonrasında dikkatler 5 Ronin Esports'a kesildi. 5 Ronin Esports ekibinin sosyal medya mecrasında herhangi bir açıklama bulunmazken, ekip sahibi Sefa Kuru açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Sefa Kuru'nun olay ile ilgili açıklaması:

"Ne diyeceğimi bilmiyorum. Sonu böyle olmamalıydı. Çok daha önce bırakabilseymişiz keşke. Yorumları okumak yüreğimi burkuyor. Pek bağım kalmamıştı, böylece hiç kalmamış oldu, haberi de buradan öğrendim. Çok üzüldüm. Çok emek verdim bu takıma. Olmadı, beceremedik demek ki. Nasip." cümlelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler