Trabzonspor-Antalyaspor maçına sis engeli çıkabilir

29.04.2022 - 12:35 | Son Güncellenme: 29.04.2022 - 13:01

Trabzonspor'un 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği Antalyaspor karşılaşması öncesinde şehirde yaşanan sis maç için tehlike oluşturabilir. İşte detaylar...

Trabzonspor-Antalyaspor maçına sis engeli çıkabilir

Trabzon'da etkili olan yoğun sis nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi bazı uçaklar ise yakın illere iniş yapabildi. Antalyaspor kafilesi ise saat 17.00'de Trabzon'a uçacak.

Sis nedeniyle bazı uçak seferler iptal edildi

Kentte etkili olan yoğun sis, hava ulaşımını da etkiledi. Sis nedeniyle Trabzon Havalimanı çevresinde görüş mesafesi düştü. Özellikle kentin sahil kesiminde yoğunlaşan sis nedeniyle İstanbul ve Ankara'ya yapılması planlanan bazı uçak seferleri, karşılıklı iptal edildi.

 

Bazı uçaklar ise civar illere indi. Hava şartlarının normale dönmesiyle uçak seferlerinin yeniden yapılması planlanıyor.

Antalyaspor saat 17.00'de yola çıkacak

Trabzonspor'un yarın akşamki rakibi Antalyaspor ise saat 14.00'te yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamladıktan sonra saat 17.00'de özel uçakla mücadelenin oynanacağı Trabzon'a uçacak.

İlgini Çekebilir
Uğurcan Çakır'ın yeni adresini duyurdular
Habere Git

Antalyaspor uçamazsa maç ertelenebilir

Antalyaspor'un sis nedeniyle Trabzon'a uçamaması ya uçuşunun ertelenerek Trabzon'a geç varması durumunda yarın oynanacak karşılaşmanın ertelenmesi durumu da olasılık dahilinde.

Antalyaspor, Trabzon'dan sorun olmaz bilgisi aldı

Bu gelişmeler üzerine Antalyaspor Kulübü, Trabzon Havalimanı yetkilileriyle iletişime geçti. Havalimanı yetkilileri, kırmızılı beyazlı kulübe Trabzon'da dün de bu saatlerde sis olduğunu ancak akşam saatlerine doğru dağıldığını aktarırken, bugün de sisin akşam saatlerinde dağılmasının beklendiği ve Antalyaspor'un Trabzon'a ucuşunda bir sorun yaşanmayacağını ilettiler. 

Senin için hazırladığımız haberler