Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık: "Gökhan Töre'ye gel takımımızda ağabeylik yap"

01.01.2019 - 21:09 | Son Güncellenme: 01.01.2019 - 21:09

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın Beşiktaş'ın Samsunlu yıldızı Gökhan Töre'ye, 'Gel takımımıza ağabeylik yap' dediği iddiası büyük heyecan yarattı. Başkan Uyanık, 'Gökhan Töre hemşerimiz olan çok değerli bir futbolcu. Keşke böyle bir şey olsa ama gündemimize gelmedi' dedi.

Heyecan yarattı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kamp kadrosuna Siyah- Beyazlıların 55 numaralı Samsunlu yıldızı  Gökhan Töre'yi dahil etmedi. Bu gelişmenin ardından Samsunlu futbolcuyla ilgili bir çok iddia ortaya atılırken, yaygın medyada oyuncunun adı Yılport Samsunspor'la yazıldı. Başkan  İsmail Uyanık'ın, Gökhan Töre'ye, "Gel takımımıza ağabeylik yap" dediği iddiası  Yılport Samsunspor taraftarlarında da büyük heyecan yarattı.

Değerli bir futbolcu

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, bu iddiayla ilgili, "Gökhan Töre hemşerimiz olan futbolculuğunu da çok beğendiğimiz değerli bir kardeşimiz.  Yılport Samsunspor'un adının böylesine değerli isimlerle anılması da ayrıca güzel. Ancak Gökhan Töre gündememize gelmedi. Keşke olsa, keşke de haberlerde iddia edildiği gibi Yılport Samsunspor'un kaptanlığını yapsa ama böyle bir gündemimiz yok" diye konuştu. (Habergazetesi)

Senin için hazırladığımız haberler