Samsunspor Başkanı Yıldırım’dan transfer isyanı: Zorla para dileniyorlar

20.07.2021 - 16:12 | Son Güncellenme: 20.07.2021 - 16:23

Son dakika haberleri… Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından yaz transfer sezonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Samsunspor Başkanı Yıldırım’dan transfer isyanı: Zorla para dileniyorlar

AJANSSPOR - HABER

 

TFF 1. Lig’de geçtiğimiz sezonu 3.’lükle tamamlayıp play-off aşamasında umduğunu bulamayan Samsunspor, yaz transfer sezonunda temkinli davranıyor. Şimdiye dek 12 futbolcuyla anlaşmaya varan ekip, sadece Keçiörengücü’nden alınan Soner Gönül için 290 bin Euro ödeme yaptı. Gönül dışındaki bütün oyuncular takıma bedelsiz katıldı. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından transfer sezonuna dair yüzlerce etkileşim alan bir paylaşım yaptı.

Yıldırım: “Bu paraları nereden buluyorlar?”

TFF 1. Lig’deki rakip takımların harcamalardaki tutumunu eleştiren Yıldırım: “Hangi oyuncuyu almaya kalksak, şampiyonluğa fokus olmuş rakip takımlar en az 1'er milyon TL fazla para verip transfer ediyorlar. Çoğu borç içinde ama bu paraları nereden buluyorlar, şaşıyoruz. Sonra da devletten, siyasetten, belediyelerden ve şirketlerden zorla para dileniyorlar” dedi.

“Buna birilerinin dur demesi lazım…”

Bu tip harcamalarla Türk futbolunun Avrupa’da başarılı olamayacağını belirten Yıldırım: “Türk futbolu bu mantıkla Tuna Nehri'nin ötesinde başarılı olamaz! Artık transferde fiyatlar çıldırmış vaziyette. Futbolcular ve menajerler kazanmaya devam ediyor. Kulüpler ise hep kaybeden tarafta. Las Vegas'ta kazanma şansımız daha fazla. Buna birilerinin dur demesi lazım!" ifadelerini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler