Samsunspor, Teknik Direktör Ersan Parlatan ile Prensip Anlaşmasına Vardı

01.06.2022 - 13:17 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 13:29

TFF. Lig ekiplerinden Samsunspor, teknik direktör Ersan Parlatan ile prensip anlaşmasına vardı. Ersan Parlatan kimdir, hangi takımları yönetti? İşte detaylar.

Samsunspor, Teknik Direktör Ersan Parlatan ile Prensip Anlaşmasına Vardı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, gelecek sezon hedefleri doğrultusunda bir teknik direktör arayışlarını hızlandırdı. Kırmızı-Beyazlı takım, Fuat Çapa'nın ardından geçici olarak Yücel Uyar'ı göreve getirmişti.

Ersan Parlatan ile prensipte anlaşıldı

Yeni sezonda Süper Lig'i hedefleyecek olan Samsunspor, teknik direktör Ersan Parlatan ile prensip anlaşması sağladı. Kulüp, tecrübeli çalıştırıcı ile ilgili açıklama yaptı.

Kamuoyuna duyuruldu

Samsunspor'dan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Kulübümüz, teknik direktörlük konusunda Ersan Parlatan ile yaptığı görüşmeler sonucu prensip anlaşmasına varmıştır."

"Atakaş Hatayspor, Göztepe A.Ş. ve son olarak İttifak Holding Konyaspor'da İlhan Palut'un yardımcılığını yapan Ersan Parlatan'ın ekibinde 1 İtalyan Yardımcı Antrenör, 1 İtalyan Kondisyoner ve 1 Alman Kaleci Antrenörü de yer alacaktır."

"Kulübümüz ayrıca 1 Türk Kaleci Antrenörü, 1 Türk Kondisyoner ve 4 Analizci ile de sözleşme imzalamıştır."

Ersan Parlatan kimdir?

1 Ağustos 1977 tarihinde dünyaya gelen Ersan Parlatan, antrenörlük kariyerine 2008/09 sezonunda Berlin AK 07'de yardımcı antrenör olarak başladı. 1 sezon sonra aynı takımda teknik direktör olan Ersan Parlatan, BFC Viktoria 89, Altlüdersdorf, Berliner AK, TSG Neustrelitz, Göztepe, Konyaspor ve TSV Steinbach takımlarında çalıştı.

Senin için hazırladığımız haberler