Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Ligue 2'den Kulüp Satın Alıyor

02.06.2023 - 08:57 | Son Güncellenme: 02.06.2023 - 09:11

Samsunspor ile Süper Lig'e yükselen başkan Yüksel Yıldırım, Fransa Ligue 2'ye çıkan Dunkerque Kulübü'nü satın alıp, Demba Ba'yı sportif direktör yapacak.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Ligue 2'den Kulüp Satın Alıyor

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Samsunspor, yurt dışına açılıyor. Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olarak, Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Kırmızı-Beyazlılar'da başkan Yüksel Yıldırım'ın, Fransa'dan kulüp satın alacağı kaydedildi.

Samsunspor, Ligue 2'den kulüp satın alacak

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, daha önce yaptığı açıklamada yurt dışından kulüp almak istediklerini ve görüşmeler gerçekleştirdiklerini duyurmuştu.

"1 ay içinde Fransa’da bir kulüp satın alabiliriz"

Yıldırım, "Demba Ba ile birlikte Fransa’da bir takım satın almak istiyoruz. Valenciennes olabilirdi, çok para olduğu için vazgeçtik. Artık bir ekiple görüşüyoruz. Teklifi kabul ettiler. Avukatlar ayrıntıları inceliyor. Tahminen 1 ay içinde Fransa’da bir kulüp satın alabiliriz" demişti.

İlgini Çekebilir
Kulüpler toplandı, Büyükekşi'ye 2 rakip çıktı!
Habere Git

Demba Ba, Dunkerque'nin sportif direktörü olacak

L'Equipe'te yer alan habere göre Samsunspor, bu sezon Ligue 2'ye yükselen Dunkerque Kulübü'nü satın alacak. Amerika 3. Ligi'nde mücadele eden Albion San Diego'nun sahibi Demba Ba ise Ligue 2 ekibinin sportif direktörü olacak.

Senin için hazırladığımız haberler