Süper Lig'in Yeni Ekibi Samsunspor'da İlk Transfer Fransa'dan....

25.04.2023 - 22:06 | Son Güncellenme: 25.04.2023 - 22:13

Süper Lig bileti alan Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım’ın 7 Mayıs’ta transferini duyurmayı planladığı isim belli oldu. Karadeniz ekibinin Saint Etienne’de forma giyen Jean-Philippe Krasso’yu renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Süper Lig'in Yeni Ekibi Samsunspor'da İlk Transfer Fransa'dan....

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Ligin bitmesine 6 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Yılport Samsunspor’da 11 yıl sonra gelen Süper Lig biletinin kutlamaları devam ederken, Başkan Yüksel Yıldırım, taraftara ilk transfer müjdesini verdi. 7 Mayıs’ta Samsun’da yapılacak kutlamalarda Süper Lig öncesi yapılacak ilk transferi de tanıtmayı planlayan Yıldırım, bu konuda ser verip sır vermedi. 

İpuçlarını verdi

Transferi planlanan futbolcu ile henüz resmi anlaşmanın yapılmadığına dikkat çeken Yüksel Yıldırım, “Fransa’da forma giyen bir isim. Bizden başka iki kulüp daha transfer teklifi sundu. Oyuncunun kendisi de kutlamalara geldikten sonra transferiyle ilgili kararını verecek. Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu'nun da çok istediği bir oyuncu” sözlerine yer verdi. 

Saint Etienne forması giyiyor

Karadeniz ekibinin taraftarı merakla açıklanacak ismi beklerken, bu isim 7 Mayıs’tan 12 gün önce ortaya çıktı. Samsunspor’un hedefindeki ismin Ligue 2 ekibi Saint Etienne’de forma giyen Jean-Philippe Krasso olduğu öğrenildi. 2020-2021 sezonunda SAS Epinal’dan transfer edilen golcü futbolcu, sırasıyla kiralık olarak Le Mans ve Ajaccio takımlarının formasını terletti.

İlgini Çekebilir
Yüksel Yıldırım'dan çok sert bilet açıklaması! "Herkes şu an Samsunsporlu olmuş"
Habere Git

Gol makinesi

Kariyerinde Fransa dışında başka bir ülkede forma giymeyen başarılı futbolcu, bu sezon attığı gollerle adından sıkça söz ettirdi. Ligue 2’de bu sezon 29 maça çıkan Krasso, 16 gol ve 9 asiste imza atmayı başardı. Yıldız futbolcunun sözleşmesi de sezon sonunda sona erecek. Samsunspor ile anlaşma sağlaması halinde bonservisi olmadan imza atabilecek. 

Flidişi Sahili Milli Takımı'nın formasını giydi

Kariyerinde Fransa dışında forma giymeyen 25 yaşındaki santrafor, Fildişi Milli Takım formasını da giydi. 4 kez A Milli Takım formasını terleten Krasso, 1 kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler