Samsunspor, Yasin Öztekin'i kadrosuna kattı

15.01.2021 - 19:44 | Son Güncellenme: 15.01.2021 - 19:51

Son dakika transfer haberleri... TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Sivasspor'dan Yasin Öztekin'i kadrosuna kattığını duyurdu. İşte Samsunspor'un Yasin Öztekin transferinin detayları...

Samsunspor, Yasin Öztekin'i kadrosuna kattı

TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, Sivasspor’da forma giyen Yasin Öztekin’i kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada Kulübümüz, ''Süper Lig’de Sivasspor takımında forma giyen Yasin Öztekin ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır. Yasin Öztekin’in camiamıza hayırlı olmasını dileriz'' ifadelerine yer verildi.

 

Sosyal medya hesabından veda paylaşımı yapan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, Sivasspor'a teşekkür etti.

Öztekin, şu ifadeleri kullandı:

"Vedalar her zaman zordur. Benim için yeni bir sayfa açmanın heyecanı olsa da bu güzel kulüpten ayrılmanın burukluğu var içimde. Birbirinden güzel dostluklar biriktirdiğim bu gönlü büyük şehrin desteğini her zaman yanımda hissedeceğim. Yönetime, hocalarıma, takım arkadaşlarıma kulüpte emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin."

Diğer yandan Sivasspor’da 18 maça çıkan Yasin Öztekin, 1 gol ve 1 asist yapma başarısı gösterdi. Öztekin 2 kez de sarı kartla cezalandırılırken, 773 dakika kırmızı-beyazlı formayı terletti.
 

Yasin Öztekin kariyerinde Dortmund, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Kayseri Erciyes, Galatasaray ve Göztepe formalarını da giydi.

Senin için hazırladığımız haberler