Samsunspor, teknik direktör Bayram Bektaş ile anlaştı

05.06.2022 - 23:00 | Son Güncellenme: 05.06.2022 - 23:55

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, teknik direktör anlaşmasını sağladı. Samsun, Bayram Bektaş ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. İşte detaylar...

Samsunspor, teknik direktör Bayram Bektaş ile anlaştı

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 48 yaşındaki teknik direktör Bayram Bektaş, ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. İşte detaylar...

''Samsunspor'a Bayram geldi''

Samsunspor, tecrübeli teknik adam Bayram Bektaş ile sözleşme imzaladığını duyurdu. Samsunspor Kulübümüz, Teknik Direktörlük konusunda Bayram Bektaş ile yaptığı görüşmeler sonucu 1+1 yıllık anlaşma saglamıştır. Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş'ın imza töreni 8 Haziran Carşamba saat 14.00'da Nuri Asan Tesislerimizde gerçekleşecektir.'' ifadlerini kullandı.

Çağdaş Atan, olmadı

Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Veysel Bilen, 4 Mayıs tarihinde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen basın toplantısında, takımı yeni sezonda çalıştıracak olan teknik direktörü 10 gün içerisinde kamuoyu ile paylaşacaklarını söylerken "Hocamız, hem takımın değerlendirmesi, hem de önümüzdeki yıl ile ilgili çalışmaların içerisinde olacak. Biz de hocamız ile Samsun'u tanıştırma hedefindeyiz. O konuda da epey bir mesafe kat ettik" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Samsunspor golcü Eze’ye kanca attı
Habere Git

Samsunspor daha sonra Atan ile anlaşma sağlayamadığını duyurdu. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Teknik direktörlük görevi için daha önce prensip anlaşmasına vardığımız Sayın Çağdaş Atan ile devam eden görüşmelerimiz neticesinde ortaya çıkan görüş ayrılıkları nedeniyle, karşılıklı iyi niyet çerçevesi içinde anlaşılarak görüşmelerimiz sonlandırılmıştır. Sayın Çağdaş Atan'a gösterdikleri anlayış için teşekkür eder, başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Ersan Parlatan da iptal oldu

Samsunspor, Ersan Parlatan ile anlaşma sağladığını duyurmuş daha sonra anlaşmanın iptal olduğunu açıklamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz, Teknik Direktörlük konusunda Ersan Parlatan ile yaptığı görüşmeler sonucu prensip anlaşmasına varmıştır. Atakaş Hatayspor, Göztepe A.Ş. ve son olarak İttifak Holding Konyaspor’da İlhan Palut’un yardımcılığını yapan Ersan Parlatan’ın ekibinde 1 İtalyan Yardımcı Antrenör, 1 İtalyan Kondisyoner ve 1 Alman Kaleci Antrenörü de yer alacaktır. Kulübümüz ayrıca 1 Türk Kaleci Antrenörü, 1 Türk Kondisyoner ve 4 Analizci ile de sözleşme imzalamıştır.'' ifadeleri kullanıldı. 

Samsunspor, Çağdaş Atan gibi daha sonra Ersan Parlatan ile görüşmelerin olumsuz olduğunu duyurdu. 

Samsunspor'dan bugün yapılan yazılı açıklamada, Ersan Parlatan ile de görüşmelerin olumsuz sonlandığı belirtildi. Açıklamada, “Daha önce prensipte anlaştığımız Ersan Parlatan’ın çalışmakta olduğu kulübü ile olan sorunlarını çözememesi nedeniyle görüşmelerimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Davetimizi kabul ederek İstanbul’a kadar gelen ve karşılıklı görüştüğümüz Ersan Parlatan’a teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

''Alacak paranız varsa gelin...''

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım kendisine sosyal medya hesabından taraftaırın 'Kulübü sat' yorumuna cevap verdi. Yıldırım, ''Hadi satıyorum diyelim. Alacak paranız varsa gelin konuşalım. Boş konuşmayalım. Seviyorsan Samsunspor'u bizden daha fazla sende gelirsin parayı verip Sahibi ve Başkanı olursun. Haydi göster delikanlılığını...'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler