Samsunspor’da Sağlam inanç: “Çarşamba günü Süper Lig…”

20.05.2021 - 20:12 | Son Güncellenme: 20.05.2021 - 20:16

TFF 1. Lig’de play-off yarı finalini oynayan takımlardan Samsunspor’un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Altınordu rövanşı öncesi iddialı konuştu.

Samsunspor’da Sağlam inanç: “Çarşamba günü Süper Lig…”

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig’de play-off mücadelesini sürdüren Samsunspor, deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Altınordu’yu bu kez iç sahada ağırlayacak. İlk karşılaşmada avantajı rakibine veren kırmızı-beyazlılarda Ertuğrul Sağlam açıklamalarda bulundu.

 

'Penaltılyla avantajı da kaçırdık'

Deneyimli teknik adam, “İlk maçın uzatma dakikalarında kaçırdığımız penaltıyla belki de ikinci maç için kendimize avantaj sağlayacak bir skoru kaçırdık. Futbol maalesef bu kadar ince çizgiler üzerinde gidip gelen bir oyun. Mesela maçı 1-1’e getirseydik bugün herkes mutlu, ikinci maç için de bugünkünden daha fazla umutlu olacaktık. Ama bu fırsatı değerlendiremedik” diye konuştu.

 

'Bu skorun üstesinden gelecek güçteyiz'

22 Mayıs Cumartesi günü 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada dezavantajlı olmalarına rağmen Altınordu’yu geçecekleri belirten Sağlam, “Maçtan sonra da konuştuğum gibi bizim takımımızın kalitesi, oyuncuların isteği, arzusu, karakteri bu skorun üstesinde gelebilecek seviyede. Çok fazla konuşmanın bence anlamı yok. Artık sözlerin kelimelerin bir şey ifade etmediği yerdeyiz” dedi.

Sağlam: Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum

Samsunspor’un hocası şöyle devam etti: “ Ama şunu çok içten bir şekilde söylemek istiyorum ki biraz önce bunu oyuncularımıza da çok net bir şekilde aktardım. Ben bu oyuncu kardeşlerimizin cumartesi akşamı çıkıp kendilerine yakışan mücadeleyi ortaya koyacağına, ligin son 4 haftasında ortaya koyduğumuz iyi futbolu daha da iyiye getirip, önce bizi finale çıkaracaklarına ve sonrasında da çarşamba günü bizi Süper Lig’e çıkaracaklarına yürekten inanıyorum.”

'Kim oynarsa oynasın fark etmez'

Takımın son durumuna değinen kırmızı-beyazlı çalıştırıcı, “Kubilay’ın dizinde bir sakatlığı vardı. Şu anda iyi durumda. Takımla antrenmana başladı. Onun yanında Tomane’yi de belli bir kısımda antrenmana alacağız. Cumartesi akşamı kim oynarsa oynasın, sahada kim görev alırsa alsın, kenarda kim beklerse beklesin herkes birbirine destek olacak ve Allah’ın izniyle biz Altınordu’yu geçip finale adımızı yazdıracağız. Buna ben yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler