Samuel Eto'o, İtalya'da şampiyon olacak takımı açıkladı

24.02.2020 - 17:00 | Son Güncellenme: 24.02.2020 - 14:01

Kamerunlu ünlü eski futbolcu Samuel Eto'o, İtalya Ligi'nde Inter'in şampiyon olacağını söyledi. Kamerunlu yıldız Juventus teknik direktörü Sarri, Sampdoria başkanı Ferrero ve Bologna teknik dirtektörü Mihajlovic hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Hak ettikleri saygıyı görmeye başladılar"

Sky Sport'a konuşan Eto'o, "Conte'nin Inter'e gelmesinin ardından hak ettikleri saygıyı yeniden görmeye başladılar. Inter ile hala temas halindeyim. Moratti'yi selamlıyorum ve ona teşekkür ediyorum. " dedi.

"Sarri çok farklı biri"

Juventus teknik direktörü Sarri'ye de değinen Eto'o, "Sarri çok farklı biri. Empoli'de oynattığı futbolu gördüm zaman hayran kalmıştım. Bugün Juventus'u fazla izleyemiyorum ve bilmiyorum. Tüm zamanların en iyisi Ronaldo." şeklinde konuştu.

"Teknik direktör olmamı istedi"

Sampdoria Başkanı Massimo Ferrero benim koç olmamı istedi ile sözlerine devam eden Eto'o, "Teknik direktör olmamı istedi ama ben hazır hissetmiyordum. Soyunma odasını birçok oyuncu ile paylaştım ama bu kararı kabul etmek kolay değil." açıklamasını yaptı.

 "Şampiyon olduğu için iyileşebilir"

Son olarak kanser hastalığına yakalanan Bologna teknik direktörü Mihajlovic hakkında konuşan Eto'o, "İnanılmaz bir karakter. O sadece şampiyon olduğu için iyileşebilir. Eğer başkası bu hastalığa yakalanmış olsaydı aynısı olmazdı. Kısa vadede bana yardımcı oldu." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler