Samuel Eto'o: Transferimi anlamakta güçlük çekeceklerdir

31.01.2018 - 15:12 | Son Güncellenme: 31.01.2018 - 15:12

Samuel Eto'o: Transferimi anlamakta güçlük çekeceklerdir

Transfer döneminin hızlı takımı Atiker Konyaspor, Antalyaspor'dan transfer ettiği Samuel Eto'o ve Göztepe'den kadrosuna dahil ettiği Adis Jahovic için imza töreni düzenledi.

Samuel Eto'o'nun imza töreni videosu

İmza töreninde konuşan Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o, transferinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Samuel Eto'o'nun açıklamalarından öne çıkanlar: 

" Çok minnetarım. Beni buraya çağırdı için buraya gelen tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Adil bey teşekkür etmek istiyorum. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes bey'e minnettarım. Buradan Antalyaspor'daki oyuncular, yöneticliler, görevliler ve taraftarlara çok minnetarım. Hayat devam etmek zorunda. Antalya benim ikinci memleketimdi."

"Takım arkadaşlarımın katkısına çok ihtiyacım olacak. Futbol tek başına oynanmıyor. Her oyuncu güzel bir stadyumda dolu stadyumda oynamak ister. Burada onlara da iş düşüyor. Transferim acı dolu. Bazı taraftarlar anlamakta güçlük çekecektir. Futbol hayatı kısa. Devam etmek zorunda."

"Konyaspor büyük kulüp. Son yıllarda Avrupa kupalarında yer aldılar. Kariyerimin sonunda bu heyecana ihtiyacım vardı. Konyaspor yönetimine ve teknik heyete teşekkür ederim. 37 yaşında olmama rağmen bana güvendiler."

"Şunu söyleyebilirim önemli liglerde oynadım. Türkiye ligi de gelişmekte olan bir lig. Buradaki yatırım, oyunculara verilen ortam ve takımların daha profesyonel çalışması ile son iki senede Türkiye Ligi çok gelişti. "

"Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük yapmak istiyorum Kupalar yada şampiyonluk kazanmak istiyorum. Türkiye'de de çalışmayı ümit ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler