Samuel Eto'o'nun transferinde sıcak gelişme!

29.01.2018 - 22:02 | Son Güncellenme: 29.01.2018 - 22:02

Samuel Eto'o'nun transferinde sıcak gelişme!

Samuel Eto'o'nun transferinde sıcak bir gelişme yaşandı! Adı son dönemde Konyaspor ile anılan Kamerunlu yıldızın Antalyaspor'da kalmasına yönelik somut adımlar atıldı. 

Koza TV’de ekranlara gelen Kale Çizgisi programında Koray Geçgel’e açıklamalarda bulunan Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Kamerunlu yıldızın transferi konusunda somut adımların atıldığını söyledi.

Samuel Eto’o’nun, Antalyaspor’un 1 yıllık sözleşme uzatma teklifine olumlu karşılık verdiğini söyleyen Cumhur Arıcı, “Daha önce iki yıllık bir beklentisi vardı ve buna karşılık yıllık 3.5 milyon euro istiyordu. Bu beklentisi de düştü. Teklifimizle onun istediği rakam arasındaki fark azaldı. Şu anda Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut ve Eto’o’nun menajeri görüşme halinde ve son detayı konuşuyorlar. Eto’o bizimle kalmak istiyor, biz de onun kalmasını istiyoruz. Görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Zaten transfer döneminin bitmesine 2 gün kaldı. Bu görüşmeden sonra durum netlik kazanacaktır” ifadelerine yer verdi.

Cumhur Arıcı daha önce Radyospor'a yaptığı açıklamada, Eto'o için teklif adıkları takımları açıklamıştı. 

Son günlerde ise Antalyaspor'un tecrübeli yıldızı için Konyaspor devreye girmişti. 

Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Radyospor'da yaptığı açıklamada, Samuel Eto'o'nun transferinden vazgeçtiklerini duyurmuştu.

Samuel Eto'o, Antalyaspor'un deplasmanda Akhisarspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın kadrosunda yer almamıştı.

Antalyaspor'da Menez ile yollar ayrılırken, Nasri de kendisine kulüp arıyor. Eto'o'nun da Djourou gibi takımda kalması bekleniyor. 

Eto'o, bu sezon Antalyaspor formasıyla ligde 15 maça çıkarken; 6 gol 3 asistlik bir performans sergiledi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler