Murat Sancak, Belhanda'nın penaltısını değerlendirdi: "Bari çarp gir"

01.09.2023 - 00:38 | Son Güncellenme: 01.09.2023 - 00:41

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Genk'e penaltı atışları sonucu elenen Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak kaçan tura yanıyor.

Murat Sancak, Belhanda'nın penaltısını değerlendirdi: "Bari çarp gir"

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu rövanşında Adana Demirspor, evinde Belçika temsilcisi KRC Genk ile karşılaştı. Müsabakanın normal süresini 1-0 önde tamamlayan Adana ekibi, penaltı atışlarında rakibine 5-4 mağlup olarak Avrupa kupalarına veda etti.

Karşılaşma sonrası Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, açıklamalar yaptı.

"Penaltıya bakıyorsun, direğe çarpıp kalecinin arkasından geçiyor"

Sancak, "Çok üzücü, futbolda bunlar var. En azından galip geldik. Güzel maçtı. Genk yabana atılacak bir takım değil. Muhteşem oyuncuları var. Penaltıya bakıyorsun, direğe çarpıp kalecinin arkasından geçiyor. Bari çarp gir... Bu ikinci vaka oldu. Artık önümüze bakacağız.

İlgini Çekebilir
Demir damga vuruyor ama yetmiyor
Habere Git

"Olmayınca olmuyor"

Aslında ilk maçta çok talihsiz gol yemiştik. Orada berabere kalsaydık... Olmayınca olmuyor... Taraftar 120 dakika susmadı. Taraftar muhteşemdi. Ama yapacak bir şey yok. Tecrübe oldu bize. İnşallah önümüzdeki sene Avrupa kupalarına katılırız.

"Genk'e ezilmedik. Herkes üzgün"

Cluj Romanya'nın 2'incisi Osijek Hırvatistan'ın 2'incisi. Genk'e de ezilmedik. Herkes üzgün. Talihsizlikler de yaşadık. Ndiaye sakatlandı, Dorukhan hazır değil. Buna rağmen iyi mücadele ettiler. Hırs, inanç vardı. İstediler" dedi. 

İlgini Çekebilir
Fener 6'da 6 ile Konferans'a
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler