Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Henry Onyekuru'ya Fırça

02.04.2023 - 10:33 | Son Güncellenme: 02.04.2023 - 10:45

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Henry Onyekuru'nun soyunma odasında fırçayı yediğini söyledi. İşte detaylar...

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Henry Onyekuru'ya Fırça

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, deplasmanda Galatasaray'a 1-0 kaybettikleri karşılaşma sornası tartışılan Nijeryalı yıldız Henry Onyekuru ile ilgili Beyaz Futbol'a açıklamalarda bulundu.

"Onyekuru fırçayı soyunma odasında yedi"

Sancak, "Onyekuru fırçayı soyunma odasında yedi. Tebrik edebilirsin, arkadaşların var ama herkesin önünde arkadaşların bu kadar emek vermişken o hareketleri yapamazsın. 

"Kalkıp burada eyyamcılık yapacak halin yok"

Sen Adana Demir'in ekmeğini yiyen bir futbolcusun. Kalkıp burada eyyamcılık yapacak halin yok. Soyunma odasına gider tebrik edersin" dedi. 

İlgini Çekebilir
Sacha Boey'den flaş transfer itirafı: "G.Saray beni satmak istedi!"
Habere Git

Ne olmuştu?

Bilindiği üzere Henry Onyekuru, karşılaşmanın tamamlanmasının ardından eski takım arkadaşlarıyla saha içerisinde hasret gidermiş, kaleci Fernando Muslera ve diğer oyuncularla sohbet ederken güldüğü görülmüş ve bunun üzerine Nijeryalı yıldız büyük tepki almıştı. 

Bu sezonki performansı

Bu sezon mavi-şimşekler ile 24 karşılaşmada sahaya çıkan 25 yaşındaki futbolcu 6 gol ve 2 asist kaydetti. 

Sezon başında Olympiakos'tan kiralanan Nijeryalı oyuncu daha önce Galatasaray formasını giydiği 71 maçta ise 22 gol ve 12 asistlik performans sergilemişti.

İlgini Çekebilir
Güneş'ten derbi sözleri: "Ne kadar kaliteli takım olduğumuzu gösterelim"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler