Şanlıurfaspor'da yeni hoca belli oldu!

04.05.2017 - 17:51 | Son Güncellenme: 04.05.2017 - 17:51

Şanlıurfaspor'da yeni hoca belli oldu!

İşte Temizkanoğlu'nun karnesi!

AJANSSPOR ÖZEL- TFF 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor dün kendi sahasında oynadığı Balıkesirspor maçında 3-2'lik skorla mağlup oldu. Alınan kötü sonuçların ardından; Şanlıurfaspor, teknik direktör Ogün Temizkanoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı. Şanlıurfaspor'un başında 8 karşılaşmaya çıkan Temizkanoğlu; 2 galibiyet, 1 beraberlik ile 5 mağlubiyet elde ederken 0.88 puan ortalamasını tutturdu.

 

4. hoca belli oldu!

Şanlıurfaspor, Ogün Temizkanoğlu'yla birlikte 3. teknik adamını değiştirmiş oldu. Sezona Ünal Karaman ile başlayan Yeşil-Sarılılarda Karaman'ın ardından; Kemal Kılıç göreve gelmiş, Kılıç'tan boşalan teknik direktörlük ise görevine Ogün Temizkanoğlu getirilmişti. Şanlıurfa temsilcisi yeni teknik adamın göreve başlamasıyla birlikte bir sezon içerisinde 4 hocayla çalışmış olacak. 

Şanlıurfaspor yönetimi Ünal Karaman döneminde yardımcı hoca olarak görev yapan Hayati Soydaş'ı göreve getiriyor. Soydaş akşam saatlerinde takımın başında antrenmana çıkacak.

 

Rekor 3 takımda!

TFF 1. Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor, Boluspor ve Altınordu henüz teknik direktörlüğü değişikliği yaşamazken; Bandırmaspor, Büyükşehir Gaziantepspor, Şanlıurfaspor 4 kez teknik adam değişikliğini yaşadı ve bu alanda rekor kırdı.

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler