Şanlıurfaspor'dan resmi açıklama! 'Fikstür çekilse bile...'

13.07.2017 - 15:45 | Son Güncellenme: 13.07.2017 - 15:45

AJANSSPOR ÖZEL- Şanlıurfaspor Avukatı Oytun Süllü, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme bomba gibi düşen; 'TFF 1. Lig'de şike iddiası' konusunda özel açıklamalarda bulunan Süllü'nün röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'Elimizdeki donelerle örtüşüyor'

"Geçtiğimiz hafta TFF'ye başvurmuştuk. Etik Kurulu çalışmalarına devam ediyor. Olay medyaya yansıdı. Biz elimizdeki tüm doneleri TFF'ye ulaştırdık. Sosyal medyadaki doneler ile bizim elimizdeki mevcut doneler birbiriyle örtüşüyor. Şu anda her şey TFF'de, karar TFF'nin"

'Kulüplerin ceza alması mümkün'

"TFF'nin bu konudaki talimatları çok açık. Bu kişilerin hak mahrubiyeti gibi ceza alacağını ve bu oyuncuların kulüplerininde ceza alması mümkün"

'Fikstür çekilse bile...'

"Fikstür çekiminin ertelenmesi konusunda itiraz ettik fakat cevap alamadık. Fikstür çekilse bile karar açıklanırsa; Büyükşehir Gaziantepspor ile Şanlıurfaspor yer değiştirebilir ya da Büyükşehir Gaziantepspor küme düşer, ligdeki takımlar sırayla her haftayı bay geçer ve 3 puan kazanır"

Men cezası kapıda!

"Federasyonun kurallarında hak mahrumiyeti ve men cezası olarak cezalar var. Bu oyuncuların hak mahrumiyeti cezası alarak futboldan men edileceğini düşünüyoruz. Bizim yargıya ve TFF'ye güvenimiz tam. Hak tecelli edecektir"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

 

Senin için hazırladığımız haberler