''Şans gelirse her şeyi yapmaya hazırım''

20.03.2021 - 21:41 | Son Güncellenme: 20.03.2021 - 21:50

Son dakika spor haberleri... Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Parmak, Süper Lig'in 31. haftasında alınan Ankaragücü galibiyetinin ardından Bein Sports'un sorularını yanıtladı. İşte Çakır ve Parmak'ın maç sonu açıklamaları...

''Şans gelirse her şeyi yapmaya hazırım''

Süper Lig’in 31. haftasında günün son maçında Trabzonspor, evinde konuk ettiği Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından bordo - mavililerde Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür, açıklamalarda bulundu.

 

'İnşallah galibiyet serisine başlarız'

2 maç aradan sonra kazanmanın önemini vurguluyan Uğurcan Çakır, ''Son 2 hafta iyi sonuçlar alamıyorduk ve iyi de oynayamıyorduk ama son Erzurum maçı biraz daha diriydik. Bu maça da iyi başladık. Pres yaparak başladık ve iyi mücadele ettik. Son 10-15 dakika Ankaragücü'nün baskıları oldu. Milli takım arası var bize iyi gelecek. Moralli girmek istiyorduk ve öyle de oldu. İnşallah galibiyet serisine başlarız'' dedi.

'Milli takım için her şeyi yapmaya hazırım'

A Milli Takım aday kadrosuna çağrılması hakkında konuşan başarılı file bekçisi, ''Buradan milli takıma gideceğim, şans gelirse milli takım için her şeyi yapmaya hazırım" şeklinde konuştu.

Abdükadir Parmak da maç sonu demecinde Uğurcan Çakır'dan övgüyle bahsetti. Parmak, ''Çok iyi bir kaleciye sahibiz, buradan ona da teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu, ortaya koydukları oyun hakkında ''Bu maçı kazanmaya ihtiyacımız vardı. Maçın başından sonuna kadar iyi oynadık. Maçın sonlarında biraz düştük bu da normal. Gol yesek belki farklı olurdu'' diyerek sözlerini noktaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler