Sarri kovulmaktan çekinmiyor

19.02.2019 - 17:54 | Son Güncellenme: 19.02.2019 - 17:54

FA Cup mücadelesini Manchester United'a kaptıran Chelsea taraftarları Sarri'nin gitmesini isterken Sarri kovulmaktan korkmuyor.

Sarri, öfkeli Chelsea taraftarlarının son 10 maçta kulübün beşinci yenilgisinde hayal kırıklıklarını gösterdiği  tezahüratlara mağruz kaldı.

Sarri'nin oyuncularıyla olan kırılgan ilişkisi, taraftarlar arasındaki mutsuz atmosferle birleşince, eski Napoli patronunun Chelsea ile ilk sezonunun sonuna kadar yaşayamayacağı hissini arttırdı.

Sarri'ye kovulup kovulmayacağı sorulduğunda Sarri: "Bu benim sorunum değil." dedi

Kariyerinde sadece bir kere endişelendiğini belirten Sarri rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Sarri: “Sadece İtalya'daki 2. ligdeyken konumum için endişelendim, şimdi değil." ifadesini kullandı.

"Sonuçlar hakkında endişeliyim, taraftarlar hakkında değil"

Sarri alınan sonuçlar hakkında "Sonuçlar hakkında endişeliyim, taraftarlar hakkında değil. Tabii ki durumu anlayabiliyorum." ifadelerini kullandı

Açıklamalarına devam eden Sarri: "Taraftarları anlayabiliyorum, çünkü sonuç pek iyi değildi. FA Cup’ın dışındayız." şeklinde konuştu.


Sarri önemli olanın iyi sonuçlar almak olduğunu belirterek "Önemli olan oynamak ve iyi sonuçlar almak." dedi.

Sarri, Chelsea'nin kazanma alışkanlığının önemli ölçüde iyileşeceğine inanıyor, Perşembe günü Avrupa Ligi'nin Malmo'ya karşı son 32 saniyesinde başlayan ve Pazar günü Manchester City'ye karşı yapılan Lig Kupası finalinden başlayacak.

Sarri takımın seri tutturması halinde iyileşeceğini beliterek "Gerçekten çok kolay. Eğer arka arkaya üç veya dört maç kazanabiliyorsak, kolay olacak. Tabii ki üst üste beş maç kazanmak zor" dedi.

"Futbolcular Felsefemi anlamıyor"

Oyuncularının futbol felsefesini anlayıp anlamadığını daha önce de sorgulayan Sarri, bu durumu  tekrarladı. Sarri : "Futbolcularımız oyun felsefemi anlamıyor" dedi.



Senin için hazırladığımız haberler