Sarri'den Fenerbahçe'ye cevap

30.03.2021 - 18:04 | Son Güncellenme: 30.03.2021 - 18:42

Erol Bulut ile yollarını ayıran ve Fenerbahçe'nin yeni sezon için teklif yaptığı ileri sürülen Maurizio Sarri'ye İtalyan medyasından yalanlama geldi. İşte detaylar...

Sarri'den Fenerbahçe'ye cevap

AJANSSPOR- DIŞ HABER

Fenerbahçe'de Erol Bulut sonrası teknik direktör adayları arasında yer alan Maurizio Sarri ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Son olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Sarri ile prensip anlaşmasına vardığı iddiaları, İtalyan medyası tarafından yalanladı.

İtalyan medyasından Lebombedivlad'ın haberine göre Sarri'ye Fenerbahçe'den henüz bir teklif ulaşmadığı ve konuyla ilgili Sarri'nin haberinin olmadığı iddia edildi.

Fiorentina, Sarri'yi istiyor

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre ise Cesare Prandelli ile yollarını ayıran Fiorentina, Maurizio Sarri'yi takımın başına getirmek istiyor. Çıkan haberde Fiorentina yönetimi, Maurizio Sarri görüştüğü ve büyük oranda anlaştığı iddia edildi.

Maurizio Sarri'nin kariyeri

Adını Serie A ekiplerinden Empoli'de duyuran ve daha sonra Napoli'de başarılı günler geçiren Maurizio Sarri, 2018'de Chelsea'yi çalıştırdıktan sonra Juventus'ta görev almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler