Sarri'den Ronaldo açıklaması: "Onunla ilişkilerimiz çok iyi"

25.11.2019 - 21:25 | Son Güncellenme: 25.11.2019 - 21:35

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus teknik direktörü Maurizio Sarri, Atletico Madrid ile karşılaşacakları maç öncesinde basına açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam Ronaldo'nun durumunu da değerlendirdi.

"Ronaldo ile ilişkilerimiz iyi"

Ronaldo ile ilişkilerinin iyi olduğunu söyleyen Sarri, "Onunla ilişkilerimiz iyi, Her şeyi kazanmış bir oyuncunun oyuncu değişikliğine sinirleniyorsa bu olumlu bir şey. 25 yıldır söylediğim gibi. Oyuncuların neden değişiklikler konusunda sinirlendiklerini anlıyorum. Bu yüzden bu beni sıcak veya soğuk hissettirmiyor." dedi.

"Dybala harika oynuyor"

Atalanta maçındaki sisteme değinen Sarri, "Higuain saf bir forvet oyunucusu. Cristiano Ronaldo dünyanın en iyi merkez oyuncusu. Fakat maçlara solda başlıyor. Dybala gerçek bir 10 numara değil ama ileride çok iyi. Üç iyi forvetimiz var ve bu ideal görünüyor. Dybala harika oynuyor. Higuain ve Ronaldo ile çok iyi anlaşıyor." şeklinde konuştu.

"Atletico zor takım"

Atletico Madrid ile oynayacakları maç hakkında sözlerine devam eden Sarri, "Atletico Madrid son zamanlarda değişikliğe gitti ve farklı oynamaya çalışıyorlar. Zor bir takım, bu yüzden karmaşık bir maç bizleri bekliyor. Atletico, Barcelona ve Real Madrid gibi takımların olduğu zor bir ligde oynuyor. Her yıl güçlü kalmayı başarıyorlar. Bu yüzden onları alkışlayabiliriz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid öncesi takımla çalışmalara başladı. Portekizli yıldızın İspanyol ekibine karşı maça 11 başlaması bekleniyor.

 

 AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler