Sarri'den Vedat Muriç açıklaması: Her top için savaşıyor

29.09.2021 - 16:47 | Son Güncellenme: 29.09.2021 - 16:53

UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak Lazio'da teknik direktör Maurizio Sarri, düzenlenen basın toplantısında Vedat Muriç hakkında da konuştu. İşte detaylar.

Sarri'den Vedat Muriç açıklaması: Her top için savaşıyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova ile sahasında karşılaşacak Lazio'da teknik direktör Maurizio Sarri, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Derbi geride kaldı"

İtalyan teknik adam, "Derbi? Roma'ya verilen bir penaltı oldukça tartışıldı. Ancak derbi artık geride kaldı ve istediğimiz puanı aldık. Bizim şu anki amacımız sadece yarınki maçı düşünmek.

"Vedat Muriç bize yardımcı oluyor"

Vedat Muriç'in performansını da değerlendiren Sarri, "Vedat Muriç bize yardımcı oluyor, her top için savaşıyor ve örnek verecek olursak Torino maçında bir penaltı kazandırdı. 

"Juventus'dayken Lokomotiv Moskova'ya meydan okudum "

Takımın sadece Avrupa maçına odaklanmasını istiyorum. Bu hassas zor ve bir maç olacak. İki yıl önce Juventus'dayken Lokomotiv Moskova'ya meydan okudum ve iki maçı da zor bir şekilde kazandık.

"Bu takıma koçluk yapmak bana zevk veriyor"

Lazio'da iyiyim ve iyi zaman geçiriyorum. Bu takıma koçluk yapmak bana zevk veriyor. Yarın kim oynayacak? Henüz bilmiyorum. Dünkü antrenman belirleyici olmadı. Herhangi bir oyuncunun dinlenip dinlenmeye ihtiyacı olduğunu henüz bilmiyorum. Luis Alberto potansiyeli olan ve gelişme açık harika bir oyuncu" dedi. 

Lazio-Lokomotiv Moskova maçı ne zaman?

Lazio ile Lokomotiv Moskova arasındaki mücadele yarın oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler